Egy gondolat Nagy-Britanniáért

2016. június 27. 11:28

Ez a népszavazás szétszakította Európát, a családokat és az országunkat is.

2016. június 27. 11:28
Jamie Oliver
Instagram

„Az utóbbi két évben mindenfelé filmeztem a világban, olyan helyeken, ahol az emberek a leghosszabb, legegészségesebb, legboldogabb és legtermékenyebb életeket élik, kutattam az ételeiket és kultúráikat. Most Szardínia gyönyörű szigetén fejezem be az utamat, a nap végén, naplementében visszanéztem és az európai zászlót láttam. 

Nekem ez szimbolikus és nagyon szomorú pillanat volt.

De az életben nem kapsz meg mindent, amit akarsz. Szóval srácok, akár a maradásra, akár a távozásra szavaztatok, ott vagyunk, ahol vagyunk. De egyszer újra egymásra kell találnunk és kihoznunk a legjobbat a következő rázós öt évből. 

Ez a népszavazás szétszakította Európát, a családokat és az országunkat is. Az európai házasságból való válásunk nagyon sokba fog kerülni, és keserűséget okoz majd a világban velünk, mint egy megbízható országgal szemben. 

Mégis hiszek a demokráciában és Nagy-Britannia döntött. A saját utamon most még keményebben fogok dolgozni, hogy mindez működjön.

DE EGYVALAMIRE KÉRLEK, NAGY-BRITANNIA! Ha Boris »Kibaszott« Johnson lesz a miniszterelnök, akkor részemről vége. Kiszállok. A saját magunkba vetett bizalmamnak örökre vége. Szóljatok, emberek, ne maradjunk szemlélők! Nem hagyhatjuk, hogy ez megtörténjen  vegyétek ki a szaros részeteket ebből! Húzz el, Boris! A bizalom és a kapcsolatépítés az egyetlen fizetőeszköz, ami tényleg működik.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mucsay
2016. június 28. 15:49
húha. jamie kiszáll nagy-britanniából.
Öreg
2016. június 27. 20:30
"Még hiszek a demokráciában.." Éppen ez a demokrácia, és nem az, hogy senki által meg nem választott vezetők döntenek a népek jövőjéről!
szodabár
2016. június 27. 20:10
Jamie, inkább fogyózz, az haaznosabb neked. A menzakajád is megbukott és a politikához sem értesz.
Karbantartó9
2016. június 27. 19:00
A főzéshez értesz. A pokitikát meg kéne hagyni másoknak, mert ahhoz nem értesz. Nem demokrata az, aki a valasztások után zsarolni kezdi önnön értékesnek gondolt véleményével a választókat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!