Közös bűnök meg a hosszú árnyék

2016. április 22. 10:47

Zuglóban a Liget-projekt mögé felsorakozott a XX. századi nagykoalíció: FIDESZ+MSZP (+DK). Nem először és vélhetően nem is utoljára álltak össze.

2016. április 22. 10:47
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Zuglóban a Liget-projekt mögé felsorakozott a XX. századi nagykoalíció: FIDESZ+MSZP (+DK). Nem először és vélhetően nem is utoljára álltak össze. Közös bűnök meg a hosszú árnyék.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2016. április 23. 05:41
"Zuglóban a Liget-projekt mögé felsorakozott a XX. századi nagykoalíció: FIDESZ+MSZP (+DK). Nem először és vélhetően nem is utoljára álltak össze. " Ez van. Ezt mindenki tudja az agyhalott zsideszbolsik kivételével. Egyáltalán nem meglepetés, hogy sok mindenben egy húron pendülnek azok a pártok amiket gengszterváltáskor raktak össze a kommunista gyilkosok hatalma átmentésére. Szidják egymást de igazából csak a jó népet bolondítják. Annyira hasonló Orbán és Gyurcsány, hogy akár ikrek is lehetnének.
tevevanegypupu
2016. április 22. 20:00
http://epiteszforum.hu/maroknyi-aktivista-nem-gatolhatja-a-liget-megujitasat1 Ezt védik foggal és körömmel a természet liberális kedvelői?
balbako_
2016. április 22. 15:32
Volt aki megnézte miről szavaz és ezzel az ellenzéki hisztit megszakította. (Már csak Schiffer és Karácsony toporzékol, ez utóbbi ráadásul még csak nem is kompetens az ügyben)
néhai Ch.Pilot
2016. április 22. 12:47
Gyorsan kellett valamit mondania, mert a múltkori "kormányközeli" véleménye migráns-kérdésben kissé rontott a "független" imázsán. Kíváncsian várjuk a jövő heti Schiffer-megnyilvánulást. A TIPP Mix-nél kellene lehetőséget biztosítani arra fogadni, hogy Schiffer mit mond az adott héten.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!