A nőverés joga

2015. december 21. 07:59

A nők lenézése, a feleségverés és a buzizás olyan jog, amelyhez ez a kurzus ragaszkodik, amikor harcba szólít a „politikai korrektség” ellen.

2015. december 21. 07:59
Miklós Gábor
Népszabadság

Múló epizódnak látszhatnak az Ákos kontra Telekom és a Telekom kontra Magyarország kormánya elnevezésű ügyek a magyar demokrácia történetében. Pedig fontos mérföldkő ez, nem véletlenül figyelt fel a nemzetközi sajtó is. E történet ugyanis legalább annyit mond az Orbán-rendszerről, mint a menekültügyben tanúsított magatartása, az amerikai vízumügy vagy a Hóman-szobor állítása. Látszik mindben a rezsim gyávasága is. (...)

Szóval ezek a pitiáner ügyek jellemzik a szépen rezsimmé kövesedő orbánizmust. Ebben a rendszerben a nemzet védelme (amire óriásplakátokon biztatnak) nem a migránshordák ellen szólít kapára-kaszára. Nem, Ákost kell védeni, aki helyükre teszi a nőket. Megvédték a nőverő polgármestert is. Úgy gondolhatták, a szavazóik sem ellenzik igazán ezt a konzervatív-nemzeti tradíciót.  Hiszen még képesek lennének helyet kérni a politikában, mint Merkelné. Kétségbeesett szöveget tett fel konzervatív, vallásos nőismerősöm a közösségi hálóra, amelyben az Ákos-ügy miatti katolikus sértettségét panaszolja. A nők lenézése, a feleségverés és a buzizás olyan jog, amelyhez ez a kurzus ragaszkodik, amikor harcba szólít a »politikai korrektség« ellen.

A demokratikus jogok és az emberi jogok (női egyenjogúság) exportja azért annyira utálatos ennek a rendszernek, mert veszélyezteti a hatalmukat. Az idegenellenesség, a nőellenesség, a régi nácik szoborba öntése koherens rendszerré alakult. Talán úgy számolnak a kormányzati agytrösztben, hogy ezeknek a dolgoknak elég nagy tábora van Magyarországon. Még rásegítenek egy új propagandakampánnyal.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fcsabi
2015. december 22. 13:52
Na ez aztán egy vérbeli balliberális gondolkodásra vall. A szerző észhez térhetne végre, már a kora miatt is, hogy ennek a fajta filozófálásanak régóta nincs piaca.
Zsolt75
2015. december 22. 12:30
Na végre. Az anyaság dícséretéből kiindulva csak eljutottatok a nőverésig. Most már remélhetőleg befejezitek.
krotak
2015. december 22. 11:23
Korom előrehaladtával időnként támad némi gondom az értő olvasással. Egyelőre ott tartok, hogy már megint itt van valaki, akinek a vezetékneve keresztnév, s azon tanakodik, hogy milyen nemű.
catalina9
2015. december 22. 10:45
A nőverés joga a látványlibsiknél: "..Demszky Gábort a budapesti II.–XI.–XII. kerületi bíróság 1980. április 3-án súlyos testi sértésben bűnösnek találta, miután 1979. december 31-én eltörte egy hölgy (F. E.) orrcsontját. Noha ez a bűncselekményi kategória akár három év börtönbüntetéssel is sújtható, a Kádár-rendszer bírósága az akkor üldözött egykori ellenzéki Demszkyt olyanynyira elnézően kezelte, hogy ezért csupán háromezer forint pénzbírságra ítélte – írta a szerző. Az asszony verve jó, tartják Oroszországban és sokan Magyarországon is, ahol egy nőt orrba verő főpolgármester még miniszterelnöki vágyakat is táplálhat. A civilizáltabb vagy eurokonformabb országokban ez elképzelhetetlen lenne – szögezi le Lovas István. Kérdésünkre a főpolgármester nem cáfolta a húsz évvel ezelőtt történteket. ..." De most jön a legszebb rész: "...Demszky Gábor értékelése szerint a felvetett esetnek sem ellenzéki, sem politikusi pályájához nincs semmilyen köze. "
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!