Egy hétfői tüntetés margójára

2015. október 06. 18:30

Pénteken Schiffer András jelezte, hogy a hétfői tüntetés felszólalói listája már első, szerdai telefonhívásom idején betelt, így a rendezvényhez nem tudunk csatlakozni. Mindezek után kifejezetten szomorú Sallai képviselő úr mellébeszélése az Együttet érintően.

2015. október 06. 18:30
Szigetvári Viktor
Facebook

„Az Együtt elnökeként múlt hét kedden levelet kaptam Schiffer Andrástól és Sallai Róbert Benedektől, amelyben a fideszes földlopás elleni tüntetéshez való csatlakozásra kértek fel. A felkérést a pártunk elnöksége megtárgyalta, és szerdán kerestem Schiffer Andrást a részletek ügyében, hogy azok ismeretében véglegezni tudjuk részvételünk formáját.

Szerdán az LMP társelnöke nem tudott részletes tájékoztatást adni, későbbre ígért érdemi jelzést. Pénteken végül azt jelezte, hogy a hétfői tüntetés felszólalói listája már első, szerdai telefonhívásom idején betelt, így a rendezvényhez nem tudunk csatlakozni.

Mindezek után kifejezetten szomorú Sallai képviselő úr mellébeszélése az Együttet érintően.

A mezőhegyesi válság rendezése ügyében aktívan cselekszünk. Váradi András barátunk emlékére az ország számos pontján teszünk a földlopás ellen. És bár a Jobbikkal mi vitatkozni szeretünk, nem együtt tüntetni, az LMP értelmetlen kiszorítósdija nem segíti a fideszes földlopás megállításának ügyét.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2015. október 06. 22:49
ez egy mocsok gyurcsány bérenc csak jól elbujtatták..a "különbe"
cutcopy
2015. október 06. 21:58
Még a közös bénázást is elszúrtátok..? )
nanemáne
2015. október 06. 20:56
Mert 3 embert nem tudtok mozgósítani.
djcs
2015. október 06. 20:15
Viktor, az Együtt konkrétan mi t jelent? Te meg anyád?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!