Orbán Viktornak semmiben nem volt igaza a menekülteket illetően

2015. október 17. 17:18

Orbán nagy hangon követeli, hogy Magyarország a maga önző, náci, nemzetállami szintjén tolhassa át másokra a menekültproblémát, viszont vinnyog, hogy Görögország miért csinálja ugyanezt.

2015. október 17. 17:18
Brendel Mátyás
Piroslap

„A legfrissebb tévedés, tudatlanság, és hazugságözöne egy német lapnak, a Focusnak adott riportja, ahol minden kiemelt mondata hazugság vagy baromság. Például:

»A miniszterelnök igennel válaszolt arra a kérdésre, hogy a menekültpolitikának tagállami hatáskörben kell-e lennie.

Kifejtette: a görögök nem tartották be a schengeni szerződés előírásait, és ezzel „lehetetlen helyzetbe hozták Magyarországot és Ausztriát”.«

Na most Viktorkám, tessék felfogni az önellentmondásodat, mert ilyen gyorsan, egy interjúban még te is ritkán szúrod ennyire tökön magad:

1) Görögország pont azzal hozta nehézségbe az EU-t, hogy nemzeti hatáskörében azt csinált, ami neki jó volt, és leszarta a többi országot.

2) Te is pont ugyanezt csináltad és csinálod. Semmivel nem teszel többet Görögországnál. Te sem regisztrálod a menekülteket, hanem csak a horvát határtól az osztrák határhoz csempészed a bevándorlókat. Egy az egyben schiebolod tovább Ausztriának a problémát. Még véletlenül sem véded te meg Európát semmitől, csak nagyon önző módon Magyarországot. Gyakorlatilag egyetlen menekültet sem állítottál meg.

Orbán nagy hangon követeli, hogy Magyarország a maga önző, náci, nemzetállami szintjén tolhassa át másokra a menekültproblémát, viszont vinnyog, hogy Görögország miért csinálja ugyanezt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 262 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szuverén
2015. október 19. 09:10
-Írja. „...Magyarország a maga önző, náci, nemzetállami szintjén...” Na idefigyeljen kisfiam, akinek csak annyi ellenérve van, hogy „náci”, az a primitívség, a szellemi sivárság egyértelmű bizonyítéka. -”Orbán Viktornak semmiben nem volt igaza a menekülteket illetően ” Na idefigyeljen kisfiam, olyan, hogy valakinek semmiben sincs igaza, nem igen fordul elő. Még Hitlernek és Sztálinnak is, sok mindenben igaza volt. (Na, kapkod a levegő után?) Tehát, a primitív kinyilatkoztatásával, saját magát cáfolja. -Volna még mit tanulnia. De, az ön szellemi (mínusz) szintjét látva; ez reménytelen.
brabant89
2015. október 18. 21:49
Azért is nagy hiba Brendel Mátyás nácizása, mert nem mind hülyeség, amit ír. A következő négy pont ugyanis ül. 1) A plakátkampány ugye nem a menekültkérdés megoldására irányult, hanem a gyűlöletkeltésre, a politikai haszonszerzésre irányult. Egy darab menekült problémáját sem oldotta meg vele, sok milliárdba került. 2) Magyarország kormánya silányan teljesített a menekültek ellátásában, a menekülttáborok színvonalában, a menekültkérdés szervezésében. 3) A szerbiai kerítés 3 napig csökkentette a bevándorlók számát, annyi idő kellett, hogy a kerítést megkerüljék. Könnyebb volt megkerülni, mint átugrani. Összességében a kerítéssel Orbán nagyságrendileg nulla százalék bevándorlót állított meg, de nekünk sok milliárd forintunkba került Orbán kis hülye játéka. 4) Ezek után Orbán nagy lelkesedéssel buszoztatta és vonatoztatta a bevándorlókat regisztráció nélkül a horváttól az osztrák határig. Orbán nem keresztes lovag, hanem kvázi embercsempész.
Mystes
2015. október 18. 21:42
a magyarok ugye nem a határt zárták le, hanem a zöldhatárt. ez nem ugyanaz! a törvényes út továbbra is mindenki előtt nyitva áll! ja, hogy az a(z ál)migránsoknak nem tetszik? arról mi nem tehetünk. mindenesetre ma európában a briteken és a magyarokon kívül nincs olyan ország, ami képes lenne, vagy egyáltalán meg akarná védeni a határait. az összes többiben szanaszét kódorognak és kóborolnak egyedek.
Lolka-Bolka
2015. október 18. 20:48
KI EZ A ROFOGO DISZNO???????????GUSZTUSTALAN MAR A KINEZETEI IS , MEG MIELOTT MEGSZOLAL
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!