Nőkre vizelnek Erfurtban

2015. szeptember 30. 10:42

„Az erfurti nagy menekültcsarnokban a sarokba vizelés rutinszerű. Az egyedül álló nőkre az elszállásolási térben lévő, más országokból érkező személyek vizelnek…, írja a főorvos és hozzáteszi, az egyedül érkező nőkkel szembeni erőszakos fellépés is mindennapos.”

2015. szeptember 30. 10:42
Lovas István
Magyar Hírlap

„»Az osztrák belügyminisztériumból származó belső menekültügyi jelentés valódi rémforgatókönyvet ír le. A menekültáramlat következményeként a közrend fenntartása veszélybe került – a törvényi struktúrákat hatályon kívül helyezhetik.” A háromoldalas jelentés fölött ez a cím olvasható: Különjelentés a jelenlegi migrációs helyzetről és annak elemzése. Az iratot, írja a hetilap, a bajor belügyi kollégáknak is elküldték. »Ami ott áll, annak nagy a robbanóereje.« A »nagy robbanóerő« messze nem túlzás. Még akár enyhe fogalmazásnak is nevezhetjük.

A jelentés azt állítja, hogy a közrend, a köznyugalom és a közbiztonság veszélybe került, mivel a rendfenntartók nagy számát kellett munkába állítani az Ausztriába történő illegális határátlépések miatt. Arra figyelmeztet, hogy a migránsok közötti etnikai és vallási alapú konfliktusok miatt kell az előbb említett törvényi struktúrákat hatályon kívül helyezni. A jövőre vonatkozó elemzés nyilvánosságra kerülése hatalmas megdöbbenést okozott. (...)

A német hadsereg tábori főorvosa egy bizalmas jelentésében »meghúzta a vészharangot a menekültek miatt«. A főorvos aggodalmát elsősorban az erfurti nagy menekültcsarnokban uralkodó állapotok váltották ki: »A sarokba vizelés rutinszerű. Az egyedül álló nőkre az elszállásolási térben lévő, más országokból érkező személyek vizelnek…«, írja és hozzáteszi, az egyedül érkező nőkkel szembeni erőszakos fellépés is mindennapos.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2015. szeptember 30. 20:40
Ki adta nekik a bölcs muszlim főpap ,hogy tele kell szülni Európát.Hát ők azon vannak.Minden nőt akit csak érnek televágnak.Csak teljesítik Allah akaratát.
Brigadéros
2015. szeptember 30. 19:36
Merkelt is levizelhetnék...megérdemelné...
Happy Monk
2015. szeptember 30. 17:56
"Fegyenc kihajtotta őket meztelen a határra, hogy öngyilkosok legyenek tőlük a bevándorlók. :D" Ezek nem jutottak le a határra. Ha ott lettek volna, drasztikusan csökkenne a horda létszáma.
Ellensúly
2015. szeptember 30. 16:11
Lovasnak múltkor volt egy remek ötlete: mi lenne, ha a Szent István parkban létesítenénk átmeneti tábort?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!