Amikor az állam a szélsőjobbhoz igazítja emberségét

2015. szeptember 03. 09:38

Az állam ma Dúró Dórákhoz és Kocsis Mátékhoz igazítja a lépéseit, emberségét. Amit a szélsőjobb szimpatizánsai szívesen látnak, azt többnyire meg is kapják. Plakátkampánytól a borotvás kerítésig.

2015. szeptember 03. 09:38
Erdélyi Péter
444

Önkéntesek visznek kaját, vizet, takarót, pelenkát. Önkéntes orvosok biztosítanak egészségügyi ellátást a fővárosi pályaudvarok környékén összezsúfolódott embereknek.

Pedig ezek állami feladatok. De a magyar állam ezeket nem végzi el, részben politikai okokból.

Az állam ma Dúró Dórákhoz és Kocsis Mátékhoz igazítja a lépéseit, emberségét. Amit a szélsőjobb szimpatizánsai szívesen látnak, azt többnyire meg is kapják. Plakátkampánytól a borotvás kerítésig.

Ha ők nem néznék jó szemmel, hogy közpénzen menjenek orvosok a legszerencsétlenebbek közé, akkor nem mennek.

A Keleti van leginkább szem előtt, és annak alapján, ami ott történik, a többi »menekülttábor« helyzete sem megnyugtató. Különösen, hogy nem engedi be a nemzetközi megfigyelőket a rendőrség.

Ahogy a fideszes Németh Szilárd szavaiból kiderült a menekültekkel szemben a durvaság lett a hivatalosan felvállalt politika.

Ennek el fog terjedni a híre, és a bevándorlók idővel más útvonalakra szoknak át.

A jobbik szavazóin kívül erre játszanak még most.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pkarcsi
2015. szeptember 03. 16:51
Ki ez a vörös azargombóc?Tán csak nem a komcsizsidó lerakat 444 alja tagja?
catalina9
2015. szeptember 03. 16:42
Na megint egy sorosféle látványlibsi előállt a szokásos pcgagyi tátikdumával... de egyben igaza van: " Az állam ma Dúró Dórákhoz és Kocsis Mátékhoz igazítja a lépéseit, .." A 2015. szeptember 1.-i Nemzetbiztonsági ülésen a Jobbik képviselője így szólt bevándorlás ügyben: „ Szemben a baloldali ellenzék itt felszólaló képviselőivel én nem a bevándorlókért aggódom, hanem a magyarokért.” így aztán nem csoda, hogy a szavazók kétharmada ma is a nemzeti pártokra szavaz...
Peter8811
2015. szeptember 03. 16:19
Ki ez? A Rockweli ufónak volt ilyen feje az amerikai műtőasztalon.
Felvidéki1
2015. szeptember 03. 13:31
Hülye b*zi cikkíró és 444. Nektek minden "szélsőjobbos", ami nemzeti érdekeket szolgál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!