Rekord

2015. augusztus 17. 08:40

Azzal, hogy a szigetlakók felajánlhatják sátrukat a Magyarországra érkező menekülteknek, egyszerre talán több ezer ember juttat fedélféléhez több ezer másikat, ismeretlenül.

2015. augusztus 17. 08:40
A szerk.
Népszabadság

A Sziget programjának frissességét is évről évre lehet (és kell) vitatni, a fanyalgást nem büntetik, és valljuk be, a kis demagógmirigyünk is fokozott működésbe lép ilyenkor: hány gyerekét küldhetné el egyhavi fizetéséből  Szigetre egy közmunkás, ha egy napijegy 18 ezer forintba kerül? A Sziget nem jóléti ügy, ez kétségtelen  – de ha máskor nem, most még az is örülhet, akinek amúgy nem telik ilyesmire.

A szokásos rekordok mellett egy új, nem hivatalos is születhet. Azzal, hogy a szigetlakók felajánlhatják sátrukat a Magyarországra érkező menekülteknek, egyszerre talán több ezer ember juttat fedélféléhez több ezer másikat, ismeretlenül. Nem azért, mert lusta hazavinni a sátrát, hanem mert segíteni akar. A nyaranta Budapesten összejövő Európáról most kiderülhet, hogy nemcsak a csapolt sörtől tud mosolyogni, de józanon, hazainduláskor is a legszebb arcát mutatja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. március 16. 15:53
Mire hazaérnek a derék szigetlakók európai országaikba, a sátorlakók már ott lesznek. (A pokolba vezető út butasággal van kikövezve)
mákgubó
2015. szeptember 16. 18:32
Ne kelljen már a kurva anyádhoz, a ribanc feleségedhez, vagy a faszszopó lányodhoz hasonlítani kanadás csicska buzi..........
smarton
2015. szeptember 16. 18:30
Betű szerint így volt. Honvédkórház, sürgősségi. 10 óra várakozás a beteggel, miközben folyamatosan a sziget részeg, magát összeszaró, vérző, kába, részeg közönségét látták el. Amúgy kételkedj anyád tisztességében.
mákgubó
2015. szeptember 16. 18:21
Hazudsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!