Mi jöhet a sátortáborok után?

2015. július 16. 17:04

Nem szabad megállni félúton, ha egyszer tényleg az a cél, hogy pokollá tegyük a menekültek életét. Mit lehetne tenni még?

2015. július 16. 17:04
Szily László
Szily László
Cink

„A sátortábor jó ötlet, nyáron elviselhetetlenül meleg, ősszel nedves, télen rohadt hideg. Kellemetlen, kellemetlen, de ennyi nem elég! Az mindenki előtt nyilvánvaló, hogy egyetlen agfán vagy szír sem fog azért visszafordulni, mert egy bepállott sátorban kell dekkolnia bármennyit.

Mit lehetne tenni még?

  1. A levegőből viszketőporral permetezni a határsávot.

  2. Ipari mennyiségű szúnyoglárvát telepíteni a határsáv vizesárkaiba. Ugyanez működhet pártok ifjúsági szervezeteinek tagjaival is!

  3. Ugyanezt megtenni kullancsokkal, fellendítve a hazai kullancstenyésztő kis- és középvállakozásokat.

  4. Fingató teával kínálni a szomjas menekülőket.

  5. Bármely nyelven hatásos Harrach Péter-beszédeket sugározni a kerítés oszlopaira szerelt hangszórókból.

  6. A nagyobb utak mentén 100-500 példányban felállítani Melocco Miklós Makovecz-tornyát a kétméteres építészarccal.

  7. A kertembe küldeni az összes menekültet, esténként annyi az araszos meztelencsiga.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
citizen queen
2015. július 17. 12:25
Ausztriában is sátrakban szállásolják el a sok bevándorlót. Pedig ott dúl a demokrácia, meg tolerancia a hazai bal-libek szerint. No erre varrjatok gombot, nyikhaj hülyegyerekek.
hátakkor
2015. július 17. 11:13
Sto gyeláty Szily?
1120
2015. július 17. 10:18
"Mi jöhet a sátortáborok után?" Téged felnégyelni és 45 km-enként a cafataidat a pengék közé illeszteni - hátha valaki éhes...
Nielsen
2015. július 17. 09:02
Laci, ha azért vagyunk biztonságos ország, mert Szerbia és Görögország nem az, akkor ezzel azt is mondjátok, hogy nálunk teljesen rendben vannak a menekülttáborok - mármint az eddigiek. Két hónapja még nem ezt mondtátok. Magatokat se veszitek komolyan bazdanyád. Amúgy meg a Zsindex (Index, 444, Cink és csatolt részek) újságírói is elköltözhetnének valahova, ahol napestig lehetne elmélkedni meg kurva jókat írni.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!