Néhány mondat az emberségről

2015. július 23. 14:46

Akik vizet visznek a menekülteknek, elirányítják, csillapítják, segítik őket, jóval inkább szolgálják a haza érdekét és biztonságát, mint azok, akik kimennek a Keletibe hőzöngeni.

2015. július 23. 14:46
Lakner Dávid
Magyar Nemzet

„Bár mostanában sokan a menekülteket pártolók tevékenységét mondják károsnak, szögezzük le: akik vizet visznek nekik, elirányítják, csillapítják, segítik őket, jóval inkább szolgálják a haza érdekét és biztonságát, mint azok, akik kimennek a Keletibe hőzöngeni. Nem hiszem, hogy a magyarokat és a menekülteket szembe lehetne úgy állítani, hogy aki vizet visz az utóbbiaknak, az vak lenne az előbbiek érdekeire és problémáira.

Lévai Anikó többet tett a hazáért egyetlen akciójával, mint az összes szélsőjobbos. És látható: ahol menekültet akarnak verni, ott előbb-utóbb valójában magyart fognak. (A félvér fiú is az volt egyébként, és nem menekült.) Ahogy a magyarságnak nem érdeke az agresszívan fellépő menekültek mentegetése, úgy az embertelenség elfogadása sem. Ez a történet egyáltalán nem fekete és fehér.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vigyor
2015. július 24. 08:59
...te viszont Dávid továbbra is hóthülye vagy. Ezen senki nem segíthet.
csi
2015. július 23. 23:55
új moralisták, farizeusok (copyright by Bayer)
Akitlosz
2015. július 23. 21:39
"ott előbb-utóbb valójában magyart fognak. (A félvér fiú is az volt egyébként" Félig.
hakos
2015. július 23. 18:31
Egyébként abban azért megegyezhetünk, hogy a haza biztonságát és érdekét leginkább az szolgálná, ha az illegális bevándorlók be sem jutnának a haza területére.... Akkor mondjuk a vizet és élelmiszert azoknak lehetne osztani,akik itt élnek köztünk, sajnos van elég rászorult az országban afrikaiak nélkül is..... Akiknek egyébként, ha már több ezer eurót kifizetnek a csempészeknek, pár üveg ásványvíz megvásárlására is futhatná....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!