Massif attack

2015. július 08. 15:51

A Cinknél, a 444-nél és a többi médiahadbíróságon úgy érzik, ők ráüthetik a pecsétet. A világon bárkire.

2015. július 08. 15:51
Balogh Gábor
Balogh Gábor
Jobbegyenes

„1. Saniszló nagyon fontos kérdéseket feszeget, olyanokat, amiket sajnos rajta kívűül a hazai fősdoratú médiában szinte senki nem mer még a szájára sem venni. 


2. E fontos kérdésekre adható válaszok keresése közben gyakran téved a dark fantasy és a apolaliptikus sci-fi határvidékére.

3. Szaniszló Ferenc nem elmebeteg, aki a műsorát nézi, akit a kérdései elgondolkodtatnak, és ennek horribile dictu még hangot is ad, az meg pláne nem. 

A Cinknél, a 444-nél és a többi médiahadbíróságon viszont úgy érzik, ők ráüthetik ezt a pecsétet. A világon bárkire. Egyetlen szerintük rossz mondat, szerintük vállalhatatlan Facebook-poszt, vagy szerintük ízléstelen vicc miatt. Ugyan mi a francot tudtak ezek az arcok Farkas Rolandról, mielőtt egy harminc mondatos látlelettel zárt osztályra küldték? Akartak tudni róla bármit is? Érdekli ütközet közben a mesterlövészt, hogy ki tévedt a célkeresztjébe? Leszarja. Civileknek semmi keresnivalójuk a frontvonalban, és, ha odatévedtek, hát magukra vessenek.
 
Mert háború van,és a saját privát Facebook adatlapod is hadműveleti terület. Ez az, amit Wolfie nem tudott. Azt hitte, hogy csak úgy szaladgálhat össze-vissza a neten, a fegyverek máshol ropognak. Tévedett: az egész ország egyetlen, véres csatatér. A média könyörtelen sniperei pedig nem irgalmaznak senkinek.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brabant89
2015. július 09. 10:59
Szaniszló monomániásan nyomja, hogy Amerika és Izrael az oka minden rossznak, ők képviselik a "globális pénzügyi háttérhatalmat". Tulajdonképpen ő sem tudja megmagyarázni, hogy miért pécézte volna ki most épp Európát a "globális pénzügyi háttérhatalom", hogy a menekültáradattal tönkretegye. Ijesztő Szaniszlónak ez a fekete-fehér világképe. Mint amilyen ijesztő a nyugati, elsősorban az amerikai titkosszolgálatok, pénzügyi intézmények (pl. IMF) rövidlátása. Hiszen Szaniszló képzelgéseinek az ad támogatást, hogy az amerikaiak igenis szerepet játszottak pl. az afgán iszlamista erők kiképzésében, finanszírozásában a hidegháború logikája alapján, amikor a Szovjetunió megszállta Afganisztánt. A hidegháború logikája alapján támogatták a Szovjetunió ellenségeit. De ezek az ellenségek nem voltak a nyugati liberális demokrácia kedvelői sem. Csak elfogadták tőlük a támogatást. A közel-keleti helyzet egyik fő politikai konfliktusa épp a szaúdi-iráni dominanciaharc, a szunnita-síita ellentét. És Szaniszló akármit is mond, a "globális pénzügyi háttérhatalom" nem uralja a Közel-Kelet nagy olajtermelő országait. Az Egyesült Államok hiába rendelkezik a világ legerősebb hadseregével, mégsem képes rendet tartani a KÖzel-Keleten, és Amerika mégis csak demokratikus állam, a kormánynak el kell számolnia azzal, hogy miért viszi a Közel-Keletre meghalni az amerikai katonákat. A világ korántsem olyan egyszerű, fekete-fehér, mint Szaniszló állítja.
Aldou Raine
2015. július 09. 02:15
Egyébként valamit csak jól csinál a Cink és a 444, ha a jobberekből ennyi indulatot tudnak kihozni! :-)
Aldou Raine
2015. július 09. 02:13
Szaniszló klinikai idióta. És azok is, akik egy percre is komolyan veszik. Beleértve a poszt szerzőjét, Balogh Gábrt is!
Pinter68
2015. július 08. 21:22
"A Cinknél, a 444-nél és a többi médiahadbíróságon úgy érzik, ők ráüthetik a pecsétet. A világon bárkire. " Ja, a média már csak ilyen. Csak valamelyik jobban, valamelyik szarabbul csinálja. Az éppen megvédeni szándékozott Szaniszlo például szakmányban üti rá a pecsétet mindenre, ami a rögeszméjét képezi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!