Kárörvendők

2015. június 17. 13:49

Rettenetesen fáj a baloldali törpepártoknak, hogy a társadalom jelentős többsége a szemének hisz, nem pedig nekik.

2015. június 17. 13:49
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Napi Gazdaság

„Rettenetesen fáj a baloldali törpepártoknak, hogy a társadalom jelentős többsége a szemének hisz, nem pedig nekik. Saját politikai innováció híján ismét a rezsicsökkentést próbálják körbevenni mindenben rosszat látó, sötét gondolkodásuk agresszív szövegeivel, azt remélve, attól az majd láthatatlanná válik. De rossz hírem van számukra. Minden magyar fogyasztó minden hónap elején rápillant a számláira, ahol színes mezőben, jól olvashatóan ott áll, mennyit spórolt idáig. Azt a pénzt nyilván el is költötte másra, amivel javította saját és családja életminőségét. Jobb lett neki. Így aztán értekezhet Molnár Csaba, a DK alelnöke a »rezsihazugság tarthatatlanságáról és igazságtalanságáról«, még a legfanatikusabb gyurcsányisták is azt morogják magukban, hogy »reméljük, a Feri még többet adna!« Ezért aztán nem sok értelme van abban reménykedni, hogy nyálkás bevonatot kenve a rezsicsökkentésre elmozdítható népszerűségük a béka alfelének magasságából.

Mindenesetre a csatlós sajtó most kéjjel csámcsog a kiszivárgott híreken, miszerint a magyar kabinet engedni kényszerül a kötelezettségszegési eljárásban. „Vesztésre áll a rezsiharc”, »Meghátrál a kormány«, harsognak a szalagcímek, és beleborzonganak a szerzők a gyönyörbe, amikor levonhatják végre a következtetést: »Ebből gázáremelés lesz«. Amelyik orgánum ad egy kicsit magára, az persze leírja azt is, hogy ez még egyáltalán nem biztos. Mert meg lehet egyezni Brüsszellel úgy is, hogy a kecske is jól lakjon és a káposzta is megmaradjon. De ez nem jó a mi balliberális elitünknek, mert hol marad akkor a rezsimbuktatás. Így aztán ömlik a sirám a „mesterségesen veszteségessé tett” szolgáltatók kivonulásáról, a lepusztuló hálózatokról, a „kiszámíthatatlan, multiellenes” politikáról. Csak a fogyasztó nem érdekes. Aki mellesleg választópolgár is. És nyilván tudatlan ostoba, mert nem éri föl ésszel, hogy az lenne igazán üdvözítő számára, ha újra a multik kaszálhatnának az ő energiaellátásán.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2015. június 17. 23:04
"Rettenetesen fáj a baloldali törpepártoknak, hogy a társadalom jelentős többsége a szemének hisz, nem pedig nekik." A társadalom többsége egyik pártnak sem hisz.
BőröndÖdön
2015. június 17. 16:47
Ottó,borzalmas vagy!
kukagyerek
2015. június 17. 14:56
ottó! A probléma az, hogy hiteltelen lakáj vagy.
madarasi.abel
2015. június 17. 14:53
Van aminek örülni. A rezsicsökkentés elérte a célját: a fidesz megnyerte a választást, és lakossági gázt is most már csak az államtól lehet vásárolni. Mostantól tulajdonképpen a magyar nép visszatér a régi, szubvencionált gázárhoz (mert a Nemzeti Közműszolgáltató várható veszteségeinek pótlását az állam fogja állni). A nagy különbség, hogy régen csak a rászorulók kaptak olcsó gázt, most meg Szíjjártó is megtámogatott gázzal fűtheti fel a reprezentációs célokra is alkalmas medencéjét. Szóval, hurrá, csak így tovább a posztkomcsi úton, fidesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!