A csehek az új Goodfriend

2015. május 26. 17:03

Sőt, a csehek az új Szabad Európa Rádió. Sőt, Magyarországon kívül már mindenki az új Szabad Európa Rádió, hiszen mi ma észak-koreaiabbak vagyunk Phenjannál.

2015. május 26. 17:03
Veress Jenő
Népszava

 „Sőt, a csehek az új Szabad Európa Rádió. Sőt, Magyarországon kívül már mindenki az új Szabad Európa Rádió, hiszen mi ma észak-koreaiabbak vagyunk Phenjannál.

Csak a legutóbbi időszak legizgalmasabb – adott esetben legvérfagyasztóbb  információit hallgatja el előlünk a kormányzat, és annak összes alávetett szerve.

Pusztító erejűnek mondott csőbombát találtak egy nemzetközi buszjáraton (Prága-Várna), Budapest határában. A magyar hatóságok mindösszesen egy »gyanús csomagról« adtak tájékoztatást, amit »az illetékesek hatástalanítottak«. És senki nem akadt, aki szólt volna, hogy ha már le akarunk tagadni egy bombát, akkor ne ily idiótán? (Régebben az ország röhögte halálra magát egy szintén nem hebrencs rendőri közleményen: »az elkövető egy fegyvernek látszó tárggyal háromszor a mennyezetbe lőtt«.)

A csehek megírták, mi történt nálunk.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
di maggio
2015. szeptember 24. 09:34
Jenő mennyi időt töltött Észak-Koreában, hogy ilyeneket mer leírni?
tango47
2015. július 12. 22:10
Én olvastam egy csőbombáról. Nem az volt, hanem atombomba?
Bokros Birka
2015. június 12. 18:47
Vörös Jenőke! - tudod az arab terrorista focisták voltak félidőben.
kispufi
2015. június 02. 15:55
szerintem ötven-hatvan évvel kevesebbet, mint amennyi járna neki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!