A PM balról akarja előzni a Jobbikot populizmusban

2015. április 25. 14:30

A diagnózis helyes: a szavazók jelentős része hülye, és ha csalódik a Fideszben, akkor megy az utolsó jelentősebb erőhöz, amelyik még nem volt kormányon.

2015. április 25. 14:30
Brendel Mátyás
Piroslap

„A diagnózis helyes: a szavazók jelentős része hülye, és ha csalódik a Fideszben, akkor megy az utolsó jelentősebb erőhöz, amelyik még nem volt kormányon. Azt hiszik, hogy ebből következik, hogy azok nem csalnak, lopnak, hazudnak. Pedig ha megnézzük a Jobbikot, akkor azok bizony várhatóan a Fidesznél is többet csalnának, lopnának és hazudnának kormányon. De hát ez a szavazóréteg hülye. 2010-ben is bedőlt a hülye populizmusnak, 2018-ban megpróbálja megismételni, sőt, felül múlni ezt az eget verő ostobaságot. Ők azzal büntetik meg a politikát, hogy csak azért is ostobák. Valójában persze magukat büntetik meg, kösz, a politikusok ettől még nem járnak majd rosszul, a Jobbikosok még jól is, mert akkor majd most ők tömik meg a zsebüket.

No de a PM se semmi, mert most végre nagy erőlködés után sikerült megtalálni azt a populizmust, amellyel a PM baloldalban előzné a Jobbikot populizmusban. Ez így van. Lehet, hogy sikerül. Lehet, hogy bejön. De akkor az Magyarországnak rosszabb lesz, mint a Jobbik.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2015. április 26. 22:51
"2010-ben is bedőlt a hülye populizmusnak" Ez nem azután volt, hogy az akkori kormányfő (aki mára ismét "tettrekész") vette a kalapját, és lasszóval kellett a helyére fogni valakit, aki IMF hitelből kihúzta a választásokig?
Wazze
2015. április 26. 09:29
"azok bizony várhatóan a Fidesznél is többet csalnának, lopnának és hazudnának kormányon." Ez csak a te agymenésed, nyervákoló, ajvékoló komcsi disznó. "De hát ez a szavazóréteg hülye." Utoljára Horn elvtárs hülyézte a szavazópolgárokat, neki is, neked is csak annyit tudok üzenni: Ha a választópolgár tesz valamit, annak oka van. Te ostoba faszfej!
atila68
2015. április 26. 08:06
Kedves Brendel Mátyás! Engedd meg, bár én nem vagyok olyan finoman cizellált elme mint te, hogy keresetlen szavaidra hasonló módon válaszoljak; A te kurva anyád!
bakonyibetyar
2015. április 26. 06:18
Legalább várnád meg b.meg az első gyanús esetet, mielőtt rágalmazol. Nálunk csak az MSZP, az SZDSZ, meg a ZSIDESZ lophat ? Sportnyelven szólva "ők már bizonyítottak"...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!