Halálra ítélve

2015. február 10. 11:52

Igaz megcsináltátok a szociális temetkezés lehetőségét, hogy azok az emberek akiket most kivégeztek az intézkedéseitekkel, legalább el tudják egymást temetni.

2015. február 10. 11:52
Szuchánszki Márta Judit
Dinamó Műhely

Kedves kormánytagok!

Nektek nincs a környezetetekben olyan család, ismerős akinek gondozásra szoruló családtagja van? Nincs rálátásotok arra,hogy min mennek keresztül ezek az emberek? Micsoda megpróbáltatás számukra minden nap lelkileg,fizikailag és anyagilag is?! Ahelyett,hogy segítő kezet nyújtana az állam, hogy elviselhetőbb, emberhez méltóbb állapotban élhessenek, még bele is rúgtok a tervezett intézkedéseitekkel. Nem, hogy senkit nem hagytok az út szélén ( ahogy ígértétek ), de még bele is lökitek őket az árokba, ahol már csak egy kis föld rájuk, hogy ki se látszódjanak. Így részetekről a probléma megoldva. Pedig gondolkozhatnátok másként is. A szemetekkel is baj van, hiszen nem láttok el csak a villátokig. Na jó meg a jachtjaitokat is még észre veszitek. De ezt bizony úgy hívják,hogy csőlátás. Súlyos csőlátás.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2015. február 11. 08:07
Bokros Lalyos bácsi indíthatna egy mozgalmat megfagyott nyugdíjasok számára LMT néven, Lehet Más a Temetés!
Peter8811
2015. február 11. 08:02
Igazad van Jutka néni, a 75.000-es Bokros Lalyos panamai nyugdíjból nehéz is kifizetni egy 400.000-es temetést.
néhai Ch.Pilot
2015. február 10. 23:17
Fogadok, hogy a cikkíró zsidónő is részt vetta Ribanc Sétán. Ezek mindent kiforgatnak. A legjobb szándékot is képesek negatívan béllítani.
OberEnnsinnen
2015. február 10. 16:51
Nem világos, hogy mi a cikkíró problémája? Talán, ha pontról pontra elmondta volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!