Gyurcsány megalkuvása nem egyszerűen felháborító, hanem hányingerkeltő

2015. február 01. 12:28

Gyurcsány Ferenc a 2015-ös évértékelőjében elismerte, hogy nekünk, kritikusoknak volt igazunk.

2015. február 01. 12:28
Brendel Mátyás
Piroslap

2014.07.05-én írtam egy cikket azt kritizálva, hogy a Demokratikus Koalíció és az MSZP miért Pásztor Albertet indítja Miskolcon. Ezt persze nem csak én kritizáltam, de a kevés kritika kevés volt a két párt meggyőzésére. Gyurcsány Ferenc a 2015-ös évértékelőjében elismerte, hogy nekünk, kritikusoknak volt igazunk. Szép dolog, hogy tanul a hibáiból, legközelebb talán mégis inkább időben hallgasson a kritikusokra, hiszen ők is megfizették a tévedés árát a csúfos eredménnyel.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Eltünt
2015. február 02. 05:28
Ballib mszp dk meg a fene tudja apróság pártok kádári figurák 1989 után sietve rendezgették át az állami vagyonokat megszorult földtulajdonosok földjét maguknak ,mert féltek nem tudták melyik választáson buknak ,bukásuk után a törvényeket nem tudják maguk malmára hajtani. Mint vagyonosodás mértéktelen határtalan magasságban az mszmp párt vezérek nem szenvedtek hiányt ,minden adott volt a vörösbáró címhez ,kezükben tartották 1945 óta kifosztott emberek megnyomorított emberek megélhetését 2010 évig .Sehogy se tudnak bele nyugodni ennek vége vagyon már náluk de hiányzik nekik az utánpótlás ami a kormányzásban jelenne meg.Na ezért van napi hülye tüncizés hőbörgés hazug rágalmak ,,kiestek a megszokott hatalomból ,rosszul esik nekik .Ezért futnak külföldi segítségért hogy ismét folytathassák a kádári kifosztó népnyomorító politikát ami nekik a demokrácia ,ezért próbálják a külföldön elmagyarázni kényszerítő erővel bíró EU törvények nem jók kiakarják erőszakolni választás nélkül,rájuk szavazás nélkül a Fidesz kormányzásban 50% elérhessék .
luga
2015. február 01. 15:32
Maradjuk annál, hogy Gyurcsány, hányingerkeltő.
jégecet
2015. február 01. 15:31
Faca gyerek ez a Brendelmatykó. Naés?
Mystes
2015. február 01. 14:09
brendelt az egészből csak az érdekli, hogy NEKI megint IGAZA VAN ! brendelke! mi lenne velünk nélküled? :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!