Brókerarc

2015. február 25. 09:10

Akármennyi pénz után futhatnak is a betétesek, kérdés: miért dobálózik ekkora számokkal a jegybank? Vagy ha ekkora a baj, miért nézték brókerarccal?

2015. február 25. 09:10
A szerk.
Népszabadság

„Mert hát a napnál is világosabb, hogy ennyi pénz még Kulcsár Attila és Princz Gábor koprodukciójában sem tűnhet el annyira rövid idő alatt, hogy az ne tűnjön fel a felügyeletnek. Az, hogy a jegybank ezzel egy időben abbéli gyanúját közölte, hogy a brókerháznál több mint tíz éve kozmetikázták a nyilvántartásokat, még inkább felveti azt a kérdést: ha tényleg ekkora a baj, miért csak most cselekedtek?

Minthogy a Buda-Cash tulajdonosai nemrégiben, a kormányzati nyomásra kényszerű takarékszövetkezeti integrációba csatlakozni nem kívánó takarékszövetkezetekből alapították a DRB Bankcsoportot a jegybank jóváhagyásával, a kérdés még hangsúlyosabb. Ne lett volna képben a kockázatokkal a jegybank akkor, amikor e négy bankon keresztül nyújtott kedvezményes kamatú hiteleket vállalkozóknak a növekedési hitelprogram forrásaiból? Akármennyi pénz után futhatnak is a betétesek, kérdés: miért dobálózik ekkora számokkal a jegybank?

Vagy ha ekkora a baj, miért nézték brókerarccal?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
várúr
2015. február 25. 19:54
Ballibeknek: a Buda cash magáncég. Eddig a bankadó miatt ment a vinnyogás. Hogyaszongya: tűrhetetlen beavatkozás, kivonulnak, sarc, stb. Most azért megy a rinya, hogy "hagyta a kormány" (az évtizedes bonyolult csalásokat). Ha a hazudozás vesekő lenne, a Népszabó oedítana.
Spiler
2015. február 25. 18:25
Ezért ajvékoltak a tetvek amikor a "független" PSZAF-et összevonták az MNB-vel. Meddig esnek még a csontvázak? Az MNB-n keresztül Simor pumpálta ki a pénzt, a lakosságot devizahitelekkel fosztották ki, a befektetőket az ilyen tetvek. Csodálkozunk, hogy bem maradt pénz az országban, ezt hívják gyarmatosításnak. Kicsit modernebb, mint amit a franciák alkalmaznak jelenleg Afrikában, azoknak a szerencsétlen országoknak közvetlenül kell utalni az állami bevételeker a franciáknak, annyira függetlenek. Tetves banda.
Spiler
2015. február 25. 18:12
A Lehman brothers-nél miért nem cselekedtek annak idején? A tetvek ilyenek.
kjkj945
2015. február 25. 14:10
nolszerk foszer arca a poker arc nem broker arc http://www.giocareinborsa.com/wp-content/uploads/2014/09/broker-forex.jpg goo.gl/5ZF6pN ez mindent megmutat! Na hesss!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!