Kocsis Máté, köszönjük!

2014. október 20. 16:47

Lakossági énemet legjobban persze az sokkolta, amikor szombat este nyolckor házunk bejárata előtt voltam kénytelen szemtanúja lenni, ahogy két drogfüggő intravénásan lövi magát a jó ég tudja mivel.

2014. október 20. 16:47
Nagy Attila
Cink

A tűcsereprogram és a hozzá kapcsolódó fecskendőbegyűjtés együttes leállítása meghozta gyümölcsét: az utóbbi két hónapban, munkába jövet, hazafelé menet és hétvégente jóval több droghasználattal kapcsolatos jelenséggel találkozom, mint előtte bármikor.

Lakossági énemet legjobban persze az sokkolta, amikor szombat este nyolckor házunk bejárata előtt voltam kénytelen szemtanúja lenni, ahogy két drogfüggő intravénásan lövi magát a jó ég tudja mivel. Az elmúlt 11 évben, mióta a kerületben lakom, nem fordult elő ilyesmi az utcánkban. A bejáratnál azóta is ott heverő potenciálisan HIV- és Hepatitis-fertőzött tűkről nem is beszélve.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
enes
2014. október 20. 22:03
"...tűcsereprogram és a hozzá kapcsolódó fecskendőbegyűjtés együttes..." Működött a begyűjtés??
orion
2014. október 20. 20:23
Szedd össze, ha zavar-és vidd el valami veszélyes hulladék begyűjtő helyre. Civil kezdeményezésként. Kérj hozzá lovettát a Norvég Alaptól. Vagy vidd be a Kocsis Máténak, ha van hozzá vér a pucádban. Ne szájalj, cselekedj kis cinkeske-vannak lehetőségek.
kamasuka
2014. október 20. 19:08
A Fidesz is megköszönte, hogy KMt nagy többséggel megválasztották. Ezek szerint BALfaszkám, te nem rá szavaztál.
bambuci
2014. október 20. 18:34
Javaban mukodott a tucsereprogram tiz eve mikor kutyasetaltatas kozben nem egyszer botlottam deogosokba a nyolc es kilencedik keruleti parkokban. A tucsere programot nyugodtan mukodtethetne barmelyik kerulet tovabb, vajon miert nem teszi?! Mert senki nem akarja a drogosokat odagyujteni magahoz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!