Ha szegény az eklézsia

2014. augusztus 25. 18:15

Ki tudja, miért, Robert Fico szinte kényszeresen mutogatja izmait.

2014. augusztus 25. 18:15
Sidó H. Zoltán
Új Szó

„A probléma abból adódik, hogy a kormány örökös pénzzavarral küzd, s ha nem akar a 2016-os választási évben az adósságfékről szóló törvény értelmében brutálisan szigorú költségvetést készíteni, akkor jobb, ha nem is gondol a villamos művek 2006-ban 840 millió euróért eladott 66 százalékos részvénycsomagjának megvásárlására. Különben is, csínján kell bánni a nagy energiacégek visszaállamosításával.

A gázművek például kész ráfizetés a tranzitágazat nélkül, a villamos művek pedig a befejezetlen Mohival csak újabb kolonc lenne a kormány nyakán. Az állam hatalmát szintén erősítő Orbán-kormány is ráfázott az E.On gázüzletágának visszavásárlására, a MOL-részvénycsomag megvétele ugyancsak rossz üzletnek bizonyult. Arról nem is szólva, hogy ritkán szerencsés, ha a kormány számára kedves embereket ültetnek természetes monopóliumok igazgatótanácsi székeibe….”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KannibálTatárÚr
2014. augusztus 25. 19:08
Hogy hogy szegény? A komcsik alatt volt szegény. Ma tele vagyunk pénzzel, csak te nem tudsz róla.
balbako_
2014. augusztus 25. 18:30
Úgy van bazdmeg, adjátok el aztán fizessétek Európa legmagasabb áram és gázdíját. Mi már ezen lassan túl vagyunk, de saját kárán tanul a hülye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!