A parlamenti főzsandár és a rend, csend, fegyelem

2013. november 12. 07:37

Akármit is gondolunk az efféle házbéli előadásokról, szerintem azért mégiscsak kínosabb, hogy egy ilyen figura ott üldögél.

2013. november 12. 07:37
Dési János
Dési János
Népszava

E parlament méltóságának már kevés dolog tud ártani, ugyanis tekintélye régen elfogyott.

Ha innen nézzük, akkor tehát ugyan nem kimondottan a parlamenti hozzászólások hagyományát követi azoknak a hölgyeknek az előadása, akik megvert asszonyokká maszkírozták magukat és így tiltakoztak azért, amiért egy képviselőtársuk, bizonyos Balogh József, abba az erős gyanúba esett, hogy alaposan elverte élettársát, ám mégsem mond le képviselői mandátumáról és az így még neki járó sokmillió forintról.

A parlament elnöke és főzsandárja a tiltakozókat büntette meg. És akármit is gondolunk az efféle házbéli előadásokról, szerintem azért mégiscsak kínosabb, hogy egy ilyen figura ott üldögél. Igen, lehet azt mondani, várjuk meg a jogerős ítéletet. De az sem előírás, hogy, aki nőverés gyanújába keveredik, annak a parlament tagjának kell maradni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2013. november 12. 11:07
A performance hely az utca. A büntetés jogos.
Alarik
2013. november 12. 10:09
A Balogh egy bunkó, de ettől még Janika, te ugyanaz a szánalmas bolsevik sajtómunkás maradsz, aki mindig voltál. Íme egy példa erre a teljes cikkedből: "De hát itt alakul a rend, csend, fegyelem országa. Fegyveres parlamenti őrség milliárdokért, kidobóemberként funkcionáló teremszolgák és jókora büntetések, ha valaki szólni merészel" Mert Janika, a rend az a valami, amiben az ember, a társadalom, és benne az Országgyűlés normálisan létezhet, és nem pedig valami borzalmas diktatórikus izé, ahogy arra te itt aljasul utalsz. Szarházi.
rojtos
2013. november 12. 08:51
Uram, az írás méltatlan Önhöz. Kiábrándultan szédelgek. Semmi Orbánozás?
kuwiq
2013. november 12. 08:45
Nem emlékszem, hogy akár demszkij, akár a magyarok bálintja tekintetében bárki felvetett volna hasonlót, vagy törött orrt imitálva tüntetett volna a városházán vagy a parlamentben. Ha akkor is akcióztak volna, az nagyban emelte volna a a mostani hitelességüket is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!