Dögölj meg!

2013. szeptember 12. 14:29

Felgyorsult a „hogyan alázzuk meg nyomorultabb embertársainkat” verseny.

2013. szeptember 12. 14:29
Dési János
Dési János
Népszava

Ha nyomorult, szegény cigánynak születtél és már a szüleid is azok, akkor bizony te is az fogsz maradni. Gondoskodunk róla, hogy ne kerülj jó iskolába, ne tanulhass tovább. Élhetetlen, reménytelen segélyre szoruló hülye maradj - bár kétségtelen a vértanúság felemelő voltáról, vagy a vallásosság jelentőségéről sokat hallgathatsz a hátsó padból a jóllakottaktól.

Úgynevezett közmunkára pár hónapra elmehetsz, ha szépen gazsulálsz a polgármesternek, néhány tízezer forintot kaphatsz - de jól oszd be, mert egy családból csak egy mehet. És ha a viskódat nem találjuk elég rendezettnek, akkor, pusztulj éhen. Ha börtönbe kerülsz - igaz, általában még megérdemelten -, ne izgulj, válogatott gonoszságokkal nehezítjük tovább az életedet. Ne fogadhass látogatott, ne kaphass csomagot - vagy csak egyre kevesebbet. De még egy gyorsforraló használatáért is pénzt kérünk tőled, mert tudjuk, nincs pénzed.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2013. szeptember 12. 19:32
Kicsit goromba vagy nyúlfogú!
kérdés
2013. szeptember 12. 19:17
Nanana. Ezt a pedagógiai módszert melyik oskolában tanítják, kérem? Ugyanis ennek az a folyománya, hogy Désinek nemcsak a diplomáját használják gyújtósnak, hanem a gatyókáját is lehántják róla. A mélyszegények. Ha egyszer beindulnak. Ferge Zsuzsa szerint a mélyszegények többsége nem cigány különben. Ja, az egy több évvel ezelőtti előadása volt. Mellesleg nemrégiben beszélgetek egy kislánnyal. Meséli, hol lakik ... de az ám a gettó -mondja- fehér ember oda nem mehet be, mert nem jön ki onnan. Mondom neki, te nem félsz, ha kijössz a gettóból, hogy élve nem kerülsz vissza? Miért félnék?-kérdezte mosolyogva vissza. Ez van.
elfelejtette
2013. szeptember 12. 17:52
" Ne fogadhass látogatott " Aligha szánhat többet 5 percnél ezeknek a szaroknak a megírására, ha ilyen hibák maradnak benne. Remélem, szarul is fizetik érte...
Akitlosz
2013. szeptember 12. 17:39
Nyomorult zsidónak született. Az is maradand.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!