Trollok

2013. szeptember 24. 23:32

Rém érdekes, ahogy kineveljük a saját trolljainkat.

2013. szeptember 24. 23:32
Demeter Szilárd
Demeter Szilárd
Facebook

Rém érdekes, ahogy kineveljük a saját trolljainkat. Írsz, mert ez a dolgod, vagy éppen kedved van hozzá, kilépsz a szűkebb vagy tágabb nyilvánosságba, és rögvest ott terem a trollod, ugyanazt a baromságot képes százszor bármilyen felületen leírni, monomániásan. Van, akire kifejezetten büszkék lehetünk, csak a miénk, a mi fiúnk, lelkünkből sarjadzott, nélkülünk talán normális emberek lennének normális hozzászólásokkal, de miattunk elveszítik a fejüket, oszt' nyomják, mint süket a csengőt.

Minden ilyen parazita valahol a te pedagógiai csődöd, elveszejtett lelked.

Kicsit sajnálom őket, na.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PGYA
2013. szeptember 27. 22:23
Igen, a trollok rémségesek, mert mint tükör mutatják meg, milyenek is a nagyarcú megmondóemberek. A rémséges inkább az egy mezei választópolgárnak, ha a Facebook-segítségével rájön, hogy a közélet szereplői nem viselik a kritikát, önteltek, és teljesen más világban élnek. Még azok is, akikkel úgy érzi, hogy egy értékvilágban keresik az igazságot. Persze a Facebook-on törölhetők, de vajon a való világból is kiradírozhatóak a "rémséges troll-ok"??? :-D
magnamater
2013. szeptember 27. 22:23
Nem kellett kinevelni, ők maguktól ilyenek, kihasználják az alkalmat, itt következmények nélkül lehet mocskolódni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!