Nagy árvízi elszámoltatás

2013. június 10. 21:48

A „Bajnai-gárdáról” nem csak az derül ki a Kerdem blog bejegyzéséből, hogy „otrombák, és érzéketlenek”, de az is, hogy „szövetségesük az Együtt 2014 nem jeleskedett a védekezési munkákban”, pedig „a miniszterelnök együtt mozog az árral”.

2013. június 10. 21:48
Szalai Ervin
Publius

„Aki azt hitte, hogy a mostani árvizet megússzuk a szokásos »Mindenki, ahol csak tud, fogjon össze, lájk!« és »A NEMZET bizonyított, kedvelje oldalunkat!!!« típusú szólamokkal, az inkább ne olvassa el Hollik István bejegyzését a Kerdem blogon, mert mindenképpen csalódni fog.

Feltűnt ugyanis a blog írógárdájának, hogy a Milla facebook oldalán még mindig a március 15-ei (hóvihar miatt elmaradt) tüntetésre felkészítő »Azért a víz az úr« kampány virít hullámok által ostromolt Országházzal, ami a jelenlegi helyzetet tekintve persze egyáltalán nem szerencsés.

Mi erre az adekvát válasz? Egy kis élcelődés, gúnyos legyintés, netán kérés a borítókép lecserélésére? Hát persze, hogy nem. A »Bajnai gárdáról« nem csak az derül ki a Kerdem blog bejegyzéséből, hogy »otrombák, és érzéketlenek«, de az is, hogy »szövetségesük az Együtt 2014 nem jeleskedett a védekezési munkákban« pedig »a miniszterelnök együtt mozog az árral«. Na ugye. Botrány!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2013. június 11. 09:53
A milla-billa miatt kár a klaviatúrát koptatni. Ki le nem...-ja, mit cserélnek le, meg m mit nem a honlapjukon? Vannak annyira ostobák, ha Werber, vagy Bajnai nem szól nekik, akkor még gondolkodni is elfelejtenek. Annak nagyon örülök, hogy eloldották láncaikat, hülyén néztek volna ki áradás idején .
GV0917
2013. június 11. 09:35
Na most látszik, ki hány pénzt ér! Nagy-Budapest , a Duna -kanyar, Csepel sziget megmenekült.Vége a rendkívüli híradóknak. Ha vannak is, jóval kisebb intenzitással. Még a Hír Tv az, ahonnan nyomon lehet követni az eseményeket.A kereskedelmi TV-k csak valami szaftos szenzációra várnak.Akkor repülnek a döglegyek! Pedig a VIDÉK ÉLNI AKAR!Vagy ez nem emberi jog? Vagy nem elég "demokratikus?"
pedroamigo
2013. június 11. 09:34
Ez várható volt, mint hogy holnap is felkel a nap. Tegnap írtam az egyik cikkhez: a gyűlöletre optimalizált médiagépezet csak ideig-óráig képes visszafogni magát. Úgy látszik tegnapig tartott a csoda...
Secnir
2013. június 11. 06:19
aki nem érti, hogy a cikk miről szól: http://kerdem.blog.hu/2013/06/10/milla_az_arvizzel_viccelodik_nem_kene :) kereszténydemokrata újságírás, na persze :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!