Nyomorult figura ez a Tvrtko

2013. június 05. 09:33

Vajon lehet-e szánni egy olyan figurát, akinek sokszázezres nézettsége van, aki sztálini gátlástalansággal retusálja ki a neki nem tetsző tartalmakat?

2013. június 05. 09:33
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Nyomorult figura ez a Tvrtko. Egy kommentelő tőlem kér segítséget, hogy védjem meg tőle, mert perrel fenyegette meg, engem meg a facebooknál panaszolt be, és szedette le ezt a posztomat: http://media.mandiner.hu/cikk/20130603_puzser_robert_

Hogy lehet valaki ennyire nárcisztikus önimádó, hogy arra kúrja el az idejét, hogy kommentelőknek ír fenyegető leveleket meg a facebooknál árulkodik, holott pontosan tudhatná:

1. Ami felkerül az internetre, az ott is marad.

2. Közszereplőként (főleg olyan közszereplőként akinek az egyik karja folyamatosan valakinek a szennyesében túr) egy rá nézve elmarasztaló vélemény a legkevesebb, amit el kellene tudnia viselni.

Az az igazság, hogy egy örökkévalóságnak tűnő pillanatra szánalmat éreztem iránta, de vajon lehet-e szánni egy olyan figurát, akinek sokszázezres nézettsége van, aki sztálini gátlástalansággal retusálja ki a neki nem tetsző tartalmakat az internetről, és aki bár papíron újságíró, mégsem észérvekkel védi meg magát, hanem csuklóból fenyeget, tilt, terrorizál?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szalámis hegedű
2013. július 26. 23:28
Feklesleges ezt a fideszes Trutymót kavarni, idáig érződik a bűze.
nucklear3
2013. június 08. 18:51
"mégsem észérvekkel védi meg magát, hanem csuklóból fenyeget, tilt, terrorizál?” Ez nem csak erre az alakra jellemző, kedves Puzsér úr, hanem az összes balliberális toleranciabajnokra. A szólásszabadság kizárólag addig terjed, míg egyet ért velük az ember, és akkor van demokrácia, ha ők vannak hatalmon. De hát az ószövetségi szellem, amit ezek magukba szívtak, az már csak ilyen pofátlan....'
narmer
2013. június 06. 18:16
Már megint hülyeséget beszélsz..
IgazságosIzomViktor.
2013. június 06. 18:16
Puzsér aztán nem lacafacázik.De egyetértek.Tvrtko-t nagyon futtatták eddig,és meg is lett az eredménye.Hatalmas embernek és újságírónak képzeli magát.Tévesen.Hajdúhoz hasonlóan elég gyenge.Szerintem nagyon sok értelmes átlagember képes lenne a Tvrtkói újságírói színvonalra ha hozzá hasonlóan mindent alátolnának,minden lehetőséget megkapna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!