Temetni bolondulásig

2013. május 20. 10:31

Nem kellene viccelődni, mert nagyon is komoly, hogy a kormány velünk ásatja meg a saját a sírunkat. Pontosabban a rokonainkkal, családtagjainkkal.

2013. május 20. 10:31
Föld S. Péter
Most & Itt

A kormány azért találta ki nekünk a szociális temetést, mert tudja, hogy drága a koporsó, sokba kerül a szertartás. De nekünk semmi sem jó, még a nemzeti dohányboltok minden gyanún felül álló pályázatának sem tudunk felhőtlenül örülni, viccet csinálunk abból is.

Nem kellene itt megállni, a temetésnél, az életnek vannak más vetületei is, nem csak a halál. Például az egészségügy, ami sokak szerint jelen állapotában a halál előszobája. Akiknek ez a véleményük, azok a hosszú várólistákkal szoktak előhozakodni, meg az orvos- és ápolóhiánnyal, szóval az egészségügyben is találhatók még tartalékok, még a mostaninál is ingyenesebbé lehetne tenni mindent. A kórházakban amúgy már most is többnyire szociális gyógyítás folyik, vécépapírt, meleg ételt a beteg hozzátartozói visznek, vannak helyek, ahol a kötszereket is ők szerzik be, csakúgy, mint az eldobható injekciós tűt, gyógyszereket, mert a kórháznak nincs pénze ilyen fényűzésre.

Már csupán egy paraszthajszál választ el bennünket attól, hogy az orvost is mi vigyük magunkkal, és persze minden mást, ami egy korszerű, a XXI. század színvonalához szokott beteg gyógyításához szükséges.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2013. május 21. 04:33
Föld S. 1945 óta ássátok a magyarok sírját.Az egészségügyből gyf bajnai kivonta a támogatást itt kezdődtek a lapátolások a sírok ásása.
Bábeli békák
2013. május 21. 03:03
Nem a koporsó meg a szertartás, hanem a sirhely drága, te barom. Adjon már valaki neki egy trafikot! Utána egy szót se halljak végre ettől a szarcsimbóktól.
Zsolt75
2013. május 20. 18:25
Azt hallottátok-e, hogy Orbán mindenkit a disznókkal fog felzabáltatni,aki nem írta alá a rezsicsökkentést? Majmok bolygója...
atila68
2013. május 20. 18:20
Most komolyan, tényleg nincs senki a Népszavánál aki visszatartsa az eszementeket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!