SpicLeaks.hu

2013. február 01. 13:37

A Fidesz sáros. Ez lehet az egyetlen igazi oka az ügynökfronton meglévő NER-sunnyogásnak.

2013. február 01. 13:37
Papp László Tamás
hvg.hu

A Fidesz sáros. Ez lehet az egyetlen igazi oka az ügynökfronton meglévő NER-sunnyogásnak. Mi más lehetne? Tudjuk, hogy ha Orbán akar egy törvényt, az már tegnapra megvan. Sőt, tegnapelőttre. Nem érdeklik sem a szerzett jogok, se a visszamenőlegesség tilalma, ahogy a szokásjog, az illem és a morál se. Ha akarta volna, megcsinálná, (főleg, hogy a párton belül is szorgalmazták egyesek) nem gátolná benne semmilyen fék vagy ellensúly. Ha akarta volna, akkor nem a feltárásblokkoló üzemmódban működő Péterfalvi Attilát nevezi újból ki adatkomisszárnak. Tehát a Fidesz sáros. Takargatnivalója van. Neki, a nagymellényű antikommunistának. Ha maradnak, nem lesz itt nyilvánosságtágítás. Mondjuk ha buknak, akkor se, túl sok az ellenérdekelt. Bajnaiból, Schifferből, Karácsonyból még kinézhető, hogy nem csak pofáznak. De ott az MSZP. Aki nélkül nincs kétharmad, de valószínűleg kormánytöbbség se. Persze színleg-látszatra belemegy majd ebbe-abba. Hogy aztán a kulisszák mögött elszabotálják. Ez a módszerük, így dolgoznak. Akkor mi lesz? Nagyjából két verzió futhat. Egyrészt az, ami eddig. Hogy azt tudjuk meg, amit kis adagokban felböfög a gépezet. Politikai érdekből, zsarolás, lejáratás céljából. Meg amire tisztességes, szélmalomharcos kutatók rábukkannak, és a gerinces lapszerkesztők pereket, fenyegetéseket bevállalva leközlik.

A másik lehetőség, hogy felteszünk egy kérdést. Hol van a magyar Bronislaw Wildstein? Hol van, amikor az országnak szüksége volna rá? Ha megvan, ha az élet, a véletlen az útjába, utunkba, utamba sodorja a teljes ügynöklistát, akkor szépen fel kell dobni a világhálóra. Személyválogatás nélkül. Mindet, mindenkit. Ez lenne a SpicLeaks.hu.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
várúr
2013. február 01. 17:45
Ugyan PLT... A komcsik már '89-ben mázsaszám darálták az aktákat. Végvári őrnagy - mond ez neked valamit? - ő jelentette be elsőként, hogy teherautószám viszik az iratokat a BM-ből. A saját aktáját bárki megnézheti (pár éve én is megnéztem). Tudom, kik súgtak be a nagy semmiért. Megzsarolt haverok. Nem ezeket a kis szerencsétleneket kell felfedni, hanem a megrendelőiket. Azok meg eltűntek már rég, mint aranyóra a cigánynál. Orbán megfigyelt volt, nem megfigyelő. Ez is köztudott kis buzgó PLT. Na menj szépen lehiggadni. A HVG meg pláne kussoljon. Vezető ügynök volt az alapító főszerkesztője is (Vincze Mátyás). Nem véletlenül küldték ki később az USA-ba, majd az MTI vezérigazgatója lett. Erről cikkezz kis barátom, azaz ne, mert oda lesz az állásod.
Nemhivo
2013. február 01. 16:35
...ostoba droidok,...még örülnek is annak, hogy a fidesz ebben a szégyentelenségben gátlástalanul sunnyog... A Kenediék által megtalált mágnes szalagok HIÁNYTALANOK...az ezek leolvasását lehetővé tévő ősmatuzsálem gépet még Bajnai vette meg egy múzeumtól. Csakis elhatározás kérdése a nyilvánosság,...és ezt már csak a fidesz ellenzi... a szoponcaival együtt..
OberEnnsinnen
2013. február 01. 16:29
A vörös hálózat - a műellenzékkel együtt - 10-15 éves előnyben volt. Ők már 1982-bem - IMF-belépésünk időpontja - megkezdték a szálak ide-ode gombolyítását. Ami éppúgy jelent iratmegsemmisítéseket, mint aktagyártásokat. Menteni akarták az irhájukat, talán maguk sem gondolták: ezzel gúzsba kötnek mindenfajta kibontakozást - értsd: a kádári komtraszelekció felszámolását. Most már késő: az új Alaptörvénnyel remélhetőleg építőn át lehet lépni ezen.
kommenter
2013. február 01. 16:17
talán inkább arról van szó hogy a fidesz éveken át komcsizott , ügynöközött és azt igérte lezárják a múltat. hát pont ezt nem teszik, sumákolnak ebben is, ugyan úgy hülyére vették szerencsétlen szavazóikat mint minden másban. ha végig nézzük hány volt kisz-es, mszmp-s hazafias népfrontos ül közöttük, nem csoda hogy sunnyogna. végül is ebben is csak hazudtak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!