HLMMEMAP

2013. január 29. 16:20

Az LMP-nek szakadnia kell!

2013. január 29. 16:20
Ivády Gábor
Ivády blog

„Ha nyernek ma a platformisták, akkor teljes mértékben igazolja az élet a 2010-es döntésemet, azaz hogy nem vagyok hajlandó tagja lenni az SZDSZ 2-nek, mert arról senkinek nem lehet kétsége, hogy az MSZP-vel, Bajnaival összeborulni nem jelent mást. A platformisták maximum magukat tudják becsapni, de másokat már nem!

Ha nyernek az igazi LMP-sek, akkor a platformistáknak kell menniük. Lehet, hogy akkor nem lesz LMP frakció? Igen, de velük együtt értelme sincs. Az eredeti irány megtalálásáért semmi nem drága, ez a túlélést jelenti! Nem egy-két ember politikai túlélését, néhány tutira odaígért Bajnais listán, hanem a pártét. Ha Schifferék kompromisszumot kötnek velük, hogy megmaradjon a frakció és az azzal járó minden támogatás, akkor az LMP-t az atomjaiig rágta szét a féreg és menthetetlen.

Ha így lenne, akkor akik még nem felejtették el az LMP alapvetéseit, azok majd alakítanak egy új pártot HLMMEMAP néven, ami annyit tesz, hogy Hátha Lehetne Mégis Más Egyszer Még A Politika.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
laci0011
2013. január 30. 18:18
Sok ilyen liberálfóbiás van vajon?És ez a srác még elvileg művelt ember.Úgy tűnik ebben az évezredben is magyar a magyarnak lesz legnagyobb farkasa,a külföld meg csak megütközve nézi ezt az aljasnál aljasabb kűzdelmet!
Senye Péter
2013. január 29. 17:07
Bizonyos értelemben kár minden eltűnőben levő pártért, mert legalább tudjuk, hogy tőlük mire számíthatunk. (De még nincs lejátszva ez meccs.)
kjkj945
2013. január 29. 16:32
Magyarországon nem lehet más!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!