Bocsánat

2012. július 14. 14:22

Ránk került a bélyeg, ki lettünk nevezve antiszemitának. Antiszemitáknak.

2012. július 14. 14:22
Apáti Miklós
Magyar Hírlap

„A próbaszámot tervezgetve merült fel bennem, hogy olyan fiatalok kellenének ide, akik sok nyelven és értelmesen beszélnek. Be kell őket ültetni a Ferihegyi repülőtér VIP-várótermébe, akárki külhoni jeles személy érkezik a rendszerváltozással foglalatoskodó országba, tegyék fel szokványos kérdéseiket, s telefonon jelentsék az ügyeletes szerkesztőnek, mit gondol a híresség rólunk. Találtam is ilyen kislányt, régi kollé­gáim kislányát, éppen állástalan volt, de bírta a nyelveket, ahogy a nyelvek is bírták őt, örömest vállalta a játékot, hiszen még valami gyönge fizetést is ígérhettünk neki. 


Minden nagyon szép, minden nagyon jó volt, mindennel meg voltam elégedve.

Egészen addig, amíg a kislány fel nem hívott telefonon, hogy közölje: nem vállalja. De hát miért, hebegtem, mégiscsak az én ötletem indult a levesbe. Hosszas faggatásomra azt mondta, azért nem jön Antall majdani újságjához, mert az majd antiszemita lesz. Ő meg, ugye, zsidó. Tényleg? S ki mond ilyeneket, érdeklődtem. Mondják, sokan mondják, mondta ő.

A próbaszámot sem látta. Ő sem, más sem.

De ránk került a bélyeg, ki lettünk nevezve antiszemitának. Antiszemitáknak.

S mikor a lap megjelent, Új Magyarország lett a neve, s ránk rontott az egész magyar sajtó.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 403 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mirmur
2012. július 21. 19:40
Az a-sz-s vádja taktikai atomfegyver. S még nincs meg az elhárítása.
Bisque Béla
2012. július 19. 01:33
Elolvastam kiegészítéseidet és sokat finomodtak az ismereteim. :) Köszönöm a pontosítást! Erről a koine görögről még nem hallottam,de hangzás után az aprópénzre asszociáltam belőle........mielőtt belőnél ide is egy Wiki-t, tudom hogy írják ! :)
Bisque Béla
2012. július 18. 22:05
"van bizonyítékod arra, hogy a komcsik bárkit is elvittek volna?" Te hülye vagy baszdmeg zsidrák!?? Sétálj be a Terror háza múzeumba ( Andrássy út 60.) és számold össze a bizonyítékok fényképeit a tűzfalon! Ostoba fasz zsidó vagy aki teljesen vitaképtelen. És tudod kik voltak az üzemeltetői az ÁVH központnak (a cím ugyanaz). Hát persze, hogy koszhad büdös komcsi zsidajok, élükön Péter Gáborral. Az bassza teherbe anyádat!
Bisque Béla
2012. július 18. 22:04
Kérd meg a zsidaj ribancot, hogy tegye hozzá azt, hogy a támadás az mindig úgy zajlik, hogy valakik megtámadnak valakiket! Itt a zsidrákok támadtak és nemzetközi vizeken vöröskeresztes zászló alatt hajózó segélyszállítmányt. Úgy beszél ez a hazug tetű, mintha megcsákjáztak volna és magukhoz csörlőzték volna a plankoltfaszúak helikopterét. Hányok ezektől. De ha dánijelt pofánbasszuk a nemzetközi Pozsonyi úton, akkor meg teleajvékolják a Heteket! Beszari söpredék!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!