Class

2012. június 08. 14:55

A suba alatt megkötött deal vált működésképtelenné, ezt csak tetézte a gazdasági krízis, amely egyébként is alaposan belemart a reklámtortába.

2012. június 08. 14:55
Tamás Ervin
NOL

„Miközben zajlik a fordulatokban gazdag csata a Klubrádió körül, szinte hangtalanul dől be nemsokára egy másik szocialistákhoz közel álló hullámhossz, a Neo FM-é. Ez azon bizniszek sorába tartozik, amelyet tanítani fognak az üzleti főiskolákon, azzal, hogy a rendszerváltásnak is megvan a maga politikai gazdaságtana.(...)

 

A kormányhoz közel álló rádió (Class FM) legalább másfél milliárdos állami megrendelést kap, a másik egyetlen fillért se. Ez utóbbi tartozása tetemes, de a gáláns hatóság, a sajtószabadság letéteményese elengedte a kamatokat, sőt még egy év haladékot is adott a hátralék kiegyenlítésére.

Persze – ismét feltételezésekbe bocsátkozva – a suba alatt megkötött deal vált működésképtelenné, ezt csak tetézte a gazdasági krízis, amely egyébként is alaposan belemart a reklámtortába.

 

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajkakutyus
2012. június 09. 21:32
Székely Gábor /SZDSZ/ Neo fm.je egy évig nem fizette az állam felé a sugárzási díjat. Az állam túl nagyvonalú, hogy nem tekeri ki a nyakukat -gazdasági értelemben- hanem 1 év haladékot adott. Sosem fognak fizetni egy fillért sem. Az adósságukat megduplázzák. Ezek az "urak", Arató, Székely és hasonszőrű társaik egyet nem szeretnek, fizetni. Potyázni annál inkább.
kalasnyikov
2012. június 09. 04:53
ezt a büdös, nolos szarkeverő, mocsoládékot azért nem kéne errefelé is beengedni a pajtába. Az askenázi kór esetében sulyosan fertőző.
Hajdú Sógor
2012. június 09. 00:38
A békákat se kérdezik.
Hajdú Sógor
2012. június 08. 23:15
Nyenyenyenyenye... mint a zsidókurva, akit baszni visznek. (Behány)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!