Szkeptikus vagy?

2012. április 23. 10:08

Hamar rájössz majd, hogy ha a körötted történő eseményeket nem is tudod kontrollálni, az, hogy hogyan reagálsz rájuk, száz százalékban a te döntésed.

2012. április 23. 10:08
Steiner Kristóf
Nesze!szer

„Meditálhatsz fogmosás közben, virágöntözés közben, sőt, akár mosogatás közben is, a lényeg pedig nem az, hogy milyen mantrát vagy imát mormolsz, és miféle Istenhez beszélsz, hanem hogy arra kérd az Univerzumot, képes legyél eligazodni a jeleken a nap folyamán. Minden áldott nap számtalan kis jel érkezik hozzánk, egy a rutinunkból kizökkentő telefonhívás, egy pénzt kolduló hajléktalan, vagy egy az utunkat keresztező kóbor kutya formájában, de az állandó őrült rohanás közepette esélyt sem adunk magunknak arra, hogy megtanuljuk megérteni a jeleket. Ez azért van, mert úgy el vagyunk foglalva a saját boldogságunk hajszolásával, és azzal, hogy lehetőleg mindent megkapjunk, amire az aktuális pillanatban vágyunk, hogy ezzel a követelőző-önző mentalitással szinte ellökjük magunktól a beteljesülést. (...)

Szkeptikus vagy? Nem érted, mi köze lehetne a kozmosz energiáinak ahhoz, hogy megtalálod-e a tökéletes ruhát a barátnőd lagzijára, sikerül-e a csokoládéfelfújt, vagy visszahív-e a cuki srác, akivel múlt héten szemeztél a kedvenc kávézódban? Semmi gond... egyszerűen csak próbáld ki, azzal nem veszítesz semmit. Meditálj néhány percet három napon át, és figyeld meg, mi történik. Hamar rájössz majd, hogy ha a körötted történő eseményeket nem is tudod kontrollálni, az, hogy hogyan reagálsz rájuk, száz százalékban a te döntésed. Ha pedig a meditációak köszönhetően nyugodtabb vagy, és megérted, hogy drámával, hisztivel, vagy depresszióval nem hozod magad közelebb a megoldáshoz, ehhelyett pedig azt mondod: »Legyen úgy, ahogy lennie kell«, azonnal VIP jegyet váltottál magadnak a minden helyzettel elégedett emberek titkos klubjába. Ez pedig az a hely, ahol a legvadabb, legnagyonn legszínesebb álmok is valóra válnak, anélkül, hogy futnod kellene utánuk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GY. F.űegér
2012. április 24. 11:56
Ha az szkepticizmus, hogy az ember nem hall hangokat a fejében, amelyek szerinte az Univerzumtól származnak, és nem gondolja, hogy a sorsát fényévtízezrekre izzó atommáglyák befolyásolják, akkor igen, szkeptikus vagyok.
Bisque Béla
2012. április 23. 21:48
Könyörgöm magyarázzátok már el nekem hülye konzervatív (elavult) módon rögzült szexuális preferenciásnak, mi a fenét lehet csinálni egy férfivel, amit egy nővel nem?!! Én tudom mi az amit biztosan lehet csinálni egy nővel, amit egy férfivel soha. Nyissátok fel a hályogos szemeim erre a csodálatos,liberális értékektől hemzsegő új világra!
Bisque Béla
2012. április 23. 21:40
Az nem úgy vót, hogy Ávrahám e remek genetikai örököse (Saját Kéz) kiment ratyiskodni a Negev sivatagba? Amivel teljesen egyet is értenék, hiszen se ők nem szaporodnak, se a cion bölcsek sem pedig a két halmaz metszete. De akkor mit keres ez itt? És egyáltalán ki szerkeszti ezeket a fartúró torzókat ide nekünk? És miről írt? A cukis srácnál elmentem hányni és nem emlékszem hol tartottam. Elölről kezdeni viszont nem merem.
atila68
2012. április 23. 17:20
Véleményem az, hogy Kristóf nem ír hülyeséget, az pedig igen nagy trollság olvasatlanul csak azért ekézni mert buzi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!