Vidéki Vendel rácsodálkozik a Starbucksra

2012. február 03. 12:15

Beléptem, körülnéztem és sokkot kaptam.

2012. február 03. 12:15
Szily László
Szily László
Kősüllő

„Képzeljétek el, hogy én még soha nem jártam Starbucks belsejében, se itthon, se külföldön, például mert nem iszom kávét és mert ha céltalanul üldögélni szeretnék, akkor azt vagy drogok, vagy tévéképernyők vagy a haverjaim közelében szeretem csinálni, azt meg azért sejtettem, hogy a Starbucksban egyik sincs.

Ma viszont elvesztettem a szüzességemet, mert lekísértem a csajomat a Retek utca sarkára, ahová a takarítónő elől menekült le pár órára.

Beléptem, körülnéztem és sokkot kaptam. Hogy a faszba lehet legendás egy hely, ahol egy kávé annyiba kerül, mint egy hústétel körettel, van még pár süti és egy hodály, ami kábé annyira vonzó, mint az Anker napközben. Nem lehet olyan jó a kávé. Forró csokit ittam,  oké volt, de tényleg nem olyan jó. Mi a fasz? Aztán az Imola elmagyarázta, hogy a kávé mesterséges ára igazából egyfajta bérleti díj, mert elülhetek vele négy órát is és nem baszogatnak közben és úgy nézve meg már nem olyan durva az ezeregyes pohár kávé. És hogy a Starbuks igazából nem kávézó, hanem open iroda, aminek a bérleti díját kávészámlán kell befizetni.

Olyan ámulva néztem, mint egy nyelvész láma a haspréselő fitnesz blémára. Mikből marad ki az ember, ha nem iszik kávét!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
igorjevicskohnovics
2012. február 14. 10:32
Tudtam én, hogy drogos vagy.. Átsejlik minden írásodon..
dé208
2012. február 04. 08:27
ekísértem a csajomat a Retek utca sarkára, ahová a takarítónő elől menekült le pár órára. Ez a mondat ! Benne van korunk összes majom köcsögsége. Ha zavarja a csajodat a takarítónő, miért nem takarít maga a hülye picsa ? Vagy te bazmeg, ha úgyis ráérsz ? He?
morfondír
2012. február 03. 21:18
Silly.
Öreg
2012. február 03. 15:17
A téma nem érdekel, de aki ilyen alpárian müveletlen, ne lépjem a köz elé!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!