Feszítsd meg!

2012. február 11. 10:48

Az Európai Parlamentben egy koncepciós per tárgyalását láttuk, ahol az egyik fél bármit mond vagy állít, az a másik felet nem befolyásolja, mert már kész az előítéletekkel súlyosan megterhelt ítélet.

2012. február 11. 10:48
Seszták Ágnes
MNO
„A liberálisok és a zöldek meghívtak néhány civil szervezetet, amelyeket sikerült úgy összeválogatni, hogy az egy Civil Összefogás Fórumán kívül csupa liberális, sértett vagy csekély súllyal bíró képviselőjük szónokolt vaskos elfogultsággal a kormány ellen. A rasszizmus, a cigányüldözés, a hajléktalanok megalázása, a kisebbségek elnyomása, szegregációja mint állandó vádak sorjáztak. Hiába szólalt meg Járóka Lívia cigány képviselő vagy Kósa Ádám siketnéma fogyatékkal élő képviselő, gondolataikra senki nem figyelt. Hankiss Ágnes levele, hogy a zsidók nyugodtan és félelemtől mentesen élnek Magyarországon, a jelenlévőket nem hatotta meg. Mint egy kommunista párt alapszervezeti taggyűlésén: »Elvtársak, ne hagyjuk a tényektől zavartatni magunkat.« Egy koncepciós per tárgyalását láttuk, ahol az egyik fél bármit mond vagy állít, az a másik felet nem befolyásolja, mert már kész az előítéletekkel súlyosan megterhelt ítélet. Az unió egyik tagállama szakad be a másik után, de ők, Majakovszkijt idézve, azért »önagyonüléseznek«, hogy meghallgassák a panaszt arról, hogy a magyar kormány március 15-re lefoglalta a legjobb felvonulási helyeket.

Navracsics Tibor derekasan igyekezett oszlatni a kételyeket, mert a kormány minden ésszerű javaslatot meghallgat, és orvosolja a kifogásokat. Ez helyénvaló. Azzal azonban nincs mit kezdeni, amikor Göncz Kinga arról beszélt, hogy nem elég az európai normákat betartani, azoknak a szellemét is képviselni kell. Nos, itt megy át az Európai Parlament az abszurditás mezejére, amikor az európai szellemiséget tőlünk kérik számon. Itt kell befejezni az értelmetlen »Feszítsd meg!«-et.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
okosabb
2012. február 12. 11:56
meg kell nézni az ötvebes éveket meg 2011- et. hülyetervek - Ötéves tervek. pártok - ellehetelenítése államosítás- államosítás. hazugságok- a győztestermelési csatákról meg egyéb elmebeteg dolgok nemzetközi összeseküvés- már csak a kulákok meg a többi hülyeség hiányzik de lassan az is eljön ahogy ez itt alakul a munkahelyeken senki nem meri kinyílvánítani véleményét a kormány ellen mert kirúghatják. Békemenet szerbvezése mint észak kóreában vagy május elsején kádárék - röhely.romániából jönnek ide, hogy jó az 400- ft benzín, az elszart forint árfolyam, a munkanélküliség - ezt hozta eza jó kormányzás . A komcsik is zsarok, de ezek között is bőven van volt kiszes meg párttag most a fityiszbe lopakodva a tanácselnökök , kisztitkárok uralkodnak újra és a szert megeszik csakhogy havi 2 milláért a hatalomban maradjanak , másoknak meg havi 47 ezret ajánlgatnak hányinge
eurode
2012. február 12. 00:36
Mégis, kinek lenne érdeke, hogy bukjunk? Mi akartunk belépni az EU-ba, de ez a fogyatékos kis mitugrász, aki miniszterelnöknek hívatja magát, azt hiszi, hogy nem szarják le a lila hablatyolását. Nem volt kötelező belépni, ki is léphet az ország, de sokkal primitívebb gondolatot nehéz elképzelni.
Igor
2012. február 11. 21:15
Az Európai Parlament tehetségtelen politikusok gyülekezőhelye, meg olyanoké akiket otthon ezért-azért parkolópályára helyeztek. Ez kitűnt a legutóbbi vita alkalmával is. Minden fontos kérdésben a fejük fölött döntenek náluk sokkal nagyobbak. Viszont nagyon jól meg vannak fizetve.
Dr. Táskás Tóni
2012. február 11. 20:40
Ágika, talán csak nem a keresztre feszítésről írsz? Most akkor Orbánt puccsolják, vagy keresztre feszítik? Vagy igény szerint?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!