Feladott meccs

2009. november 18. 09:32

A sajóbábonyi eset világosan megmutatja, hogy a kormányzati tehetetlenségnek előbb-utóbb durva lesz a vége.

2009. november 18. 09:32
„Bajnai Gordon fél év alatt annyit kihozott miniszterelnökségéből, amennyit lehetett. Stabilizálta a stabilizálandót, begyűjött néhány nemzetközi fejsimogatást, itthon is legalább annyit elért, hogy a Gyurcsány-korszak folyamatos feszkózásával szemben legalább ne miniszterelnöki szinten folyjon a kényszeres politizálás. Ennél többet már nem tud tenni, a sajóbábonyi eset pedig világosan megmutatja, hogy a tehetetlenségnek előbb-utóbb durva lesz a vége. Minél előbb vége ennek az egyre nyomasztóbb állapotnak, annál jobb az országnak.

 

Néhány hónappal a menetrend szerinti választások előtt sem ciki kiírni egy rendkívülit. Aztán lásson neki a nyertes a munkának. Egyszerűen nem lehet arra játszani, hogy hátha a következő hat hónapban még pont nem szabadul el a pokol. A sunnyogás ilyen helyzetben alávaló."

Bede Márton: Feladott meccs (Index)

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
medve
2009. november 18. 11:41
Igen, ebben igazad van. De nem jobbos médiumok most kezdenek erről értekezni. És ez pozitív számomra.
zoli28
2009. november 18. 11:37
medve: Szerintem nem sok újat mondott ezzel az FN. Már hónapok óta látszik, hogy OV a közepet célozza meg.
medve
2009. november 18. 11:21
És itt egy másik érdekes írás: http://www.fn.hu/belfold/20091117/kozepre_huz_orban/
medve
2009. november 18. 11:01
Kurtabatyarnak igaza van, szerintem sincs lefutva. Bárcsak tévednénk. De ami a legfontosabb, a Fideszben ne higgyék el, hogy le van futva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!