Donáthéknak lefőtt a kávé, szakadék szélén a Momentum

2024. május 08. 09:19

Mégsem volt olyan jó ötlet Brüsszelben a magyarok ellen dolgozni.

2024. május 08. 09:19
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Mandiner/Trenka Attila

„Kedden érkezett meg a Nézőpont Intézet felmérése, ami mindenképpen komolyabbnak tűnik az eddigieknél. Náluk a Fidesz–KDNP listája vezet egy hónappal az európai parlamenti választás előtt. A második helyen az új baloldali formáció, Magyar Péter pártja áll, a harmadik a DK–MSZP–Párbeszéd koalíciója, utánuk a Magyar Kétfarkú Kutya Párt van, közöttük oszlanak meg a baloldali szavazók. Eközben a Momentum és a Jobbik önállóan már nem jutna be az Európai Parlamentbe.

Az adatok alapján nagyon úgy tűnik, hogy Donáth Annáéknak bizony lefőni látszik a kávé, gyakorlatilag a szakadék szélén táncol a Momentum.

A kormánypártok magabiztosan vezetnek, ahogy a felmérés írja, akár minden második szavazatot a Fidesz kaphat az EP-választáson. Viszont az erőviszonyok megváltozni látszanak a baloldalon, és ezeknek a mozgásoknak Donáthék lehetnek a legnagyobb vesztesei. Az okokat nem ismerjük, de talán mégsem volt olyan jó ötlet Brüsszelben a magyarok ellen dolgozni.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Bencsik Gábor

Facebook

Idézőjel

A DK komoly ütést kapott, de tartja magát.

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­I­­g­­a­z­i n­­i­m­­f­­o­m­­á­n­­i­­­á­­­k­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
Fed74
2024. május 09. 19:47
Éljen Balog Zoltán, Nemzeti pedofil védelmező tárca, fideszes csuhása!!!!!! Nemzeti Pedofidesz ::: Isten , haza , pedofília!!!!!!!! Most lehet vonyítani!!!!
Fed74
2024. május 09. 19:43
Újra itt egy újabb fideszes pedofil botrány!!! Fideszes képviselők javaslatára tüntettek ki ismét egy pedofilt!!! Ez egy 2011 Gyermekmolesztálási ügy, amit a fidesz kormány , a rendőrséggel egyetemben elsikált!!! Szokás szerint!!!! Na erről ugass Csépányi, te hazug szarházi!!!! Lefőtt a kávé te cigány kutya!!!!!
Szuperszig
2024. május 09. 15:00
Már az is egy talány, hogy ez a a két gyakorló ribanc hogyan került ki Brüsszelbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!