Jürgen Klopp: Ez nem lesz elég, egyáltalán nem!

2024. április 08. 09:01

A Liverpool menedzsere nem titkolta elégedetlenségét a Manchester United otthonában kiszenvedett 2-2 után.

2024. április 08. 09:01
Jürgen KLOPP

Nyitókép, fotó: MTI/EPA Adam Vaughan

A két pont elvesztése azt is jelentette, hogy a Brightonban győztes Arsenal (3-0) újra átvette a vezetést a tabellán. A bajnokságból már csak hét forduló van hátra, és azt se feledjük: a Manchester City csupán egy ponttal lemaradva liheg a 71 egységet gyűjtő Ágyúsok és Vörösök nyakán. Jürgen Klopp – szokásához híven – érzelemdúsan nyilatkozott a lefújást követően:

„Nyilván vegyesek az érzelmeim. A játék nagy részével elégedett vagyok azzal együtt, hogy rengeteg helyzetet hagytunk ki. Ezt Onanának is »köszönhetjük«, aki néhány szituációban kivételes produkciót nyújtott, Szoboszlai Dom helyzeténél is óriásit védett. 

1-0-s vezetésünk után újabb gólokat kellett volna szereznünk, ehelyett – ahogy lenni szokott – az ellenfél büntetett, sőt a vezetést is megszerezték.

Érthetően nem csak a United, a nézők is felpörögtek, remek hangulat alakult ki a stadionban, végül összejött az egyenlítés egy büntetőből. Előtte és utána is lett volna lehetőségünk a további gólok megszerzésére.”

MAGUIRE, Harry; SZOBOSZLAI Dominik
Szoboszlai Dominiknak sem sikerült minden akadályt legyűrnie Fotó: MTI/EPA/Adam Vaughan

A játék minőségével kapcsolatban a mester így értékelt:

„Hiába mi voltunk a mérkőzés nagy részében dominánsak, ez még nem jelenti azt, hogy automatikusan mi nyerjük meg a meccset. 

Ez a 2-2 nyilván nem a legjobb eredmény számunkra, nem is járok a fellegekben, de nem is vagyok teljesen elégedetlen. 

Most az Atalanta következik az Európa Ligában, amely ellen tovább kell javítanunk a teljesítményünkön, hiszen hosszú hajrá áll előttünk. Nem haragszom a srácokra,  de a további eredményességhez ez a teljesítmény nem lesz elég, egyáltalán nem. Jóval agresszívabban kell befejeznünk a támadásokat!”

 

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:48
🍓 ️ ­­­A­­­ ­d­­­ö­­­g­­­ö­­s­ ­­­l­á­­­n­y­o­­k­­ ­­v­á­­r­­­n­­­a­k­­­ ­r­á­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
ekeke1
2024. április 08. 09:24
Ezt a tegnapit is elmeccselted Jürgen,valljuk be... Legalább annyira szárad a lelkeden mint Quensah baromsága.
oberennsinnen49
2024. április 08. 09:17
machet--------- A sportlap kommentjében tegnap este 300 fölött volt a reakciók száma,. a teljes magyar futball hétvégén összesen lehetett ott ennyi.
oberennsinnen49
2024. április 08. 09:15
Sajnos, Szoboszlai eltékozolja az energia nagy részét az eszetlen lerohanásos labdaszerzési kísérleteivel, és ez az energiatöbblet hiányzik a meccsek 4-5 kulcspillanataiban, ezért kevés a gólja. Emellett mozgásban feltűnően gyenge a lövőteljesítménye. De ki kell hangsúlyozni, az ő teljesítménye a legmagasabb mércével mérendő.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!