Szoboszlaival nyert a Liverpool a Brighton ellen

2024. március 31. 14:42

Liverpool-Brighton 2-1, a Vörösök a tabella élére ugrottak.

2024. március 31. 14:42
KLOPP, Jürgen
Vámos Tamás

Nyitókép, fotó: MTI/EPA Andy Rain

***

Jürgen Klopp, a szezonvégi távozását már hetekkel ezelőtt belengető német szakember a Liverpool honlapján osztotta meg gondolatait. Helyzetét nehezíti, hogy a Mersey-partiak az FA Kupa döntőjében 4-3-as vereséget szenvedtek a Manchester Unitedtől. A mester – jó szokásához híven – őszintén nyilvánult meg:

„Egy meccs elvesztése soha nem kellemes élmény, ezért mindent megteszel, hogy elkerüld ezt a szituációt. Sajnos ez a veszély mindig benne van a futballban, ám ha ez bekövetkezik, mindig a motivációt kell megtalálnod! 

Valljuk be őszintén, ez egy kiábrándító vereség volt, ezzel együtt ez a kudarc lezárhat egy fejezetet, egyben – megnyithat egy másikat!”

A Brighton elleni bajnokira rákanyarodva Jürgen Klopp az elvárásait is megosztotta a közvéleménnyel:

A szezon utolsó heteihez közeledve még semmi nem dőlt el, rengeteg mérkőzés van előttünk. A bajnokság jelenlegi szakaszában egyáltalán nem vagyunk rossz állapotban, most már csak arra kell koncentrálnunk, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki magunkból és az adott lehetőségekből.”

SZOBOSZLAI Dominik
Szoboszlai Dominik kitűnő formában várja a találkozót Fotó: MTI/EPA/Peter Powell

Legutóbb októberben találkozott egymással a két csapat, a mérkőzés egy harcos, 2-2-es döntetlent hozott. Nem véletlen, hogy ez a meccs a mai napig élénken él Jürgen Klopp fejében, mint ahogy azt sem, hogy rendkívül tiszteli a Brightont.

„Kollégám, Roberto De Zerbi egy igazán szívós, ugyanakkor trükkös csapatot hozott össze, ezt bizonyították ősszel is, amikor egy rendkívül fordulatos mérkőzést játszottunk ellenük. 

Most sem lesz könnyű dolgunk, de természetesen csak a győzelem lehet a célunk!”

A magyar szurkolók számára egyértelműen jó hír, hogy Szoboszlai Dominik remek formában van, hiszen a válogatott szünet alatt Törökország és Koszovó ellen is eredményes volt, már csak ezért is kitűnő hangulatban várja a kezdő sípszót – a kezdőcsapatban.

A meccset, amelyről itt olvashat bővebben 1-0-ról fordítva nyerték meg Szoboszlaiék, a magyar játákost a legvégén cserélte le Jürgen Klopp.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:52
🍓 ️ ­­A­­ ­­d­­ö­­­g­­­ö­­s­­ ­­­l­­á­­­n­­y­o­­k­ ­v­á­r­­n­a­­k­ ­r­á­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
Squalline
2024. március 31. 19:35
Szoboszlai, Macallister, Salah, gól, 2-1, ezzel győzelem. Azt hiszem pont ezért szerződteték a két középpályást. Ennyi.
llnnhegyi
2024. március 31. 17:31
A Liverpool megtette a magáét.
Zolotarjov
2024. március 31. 15:15
Na ugye..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!