Szoboszlait és Nunezt teszik felelőssé a liverpooli döntetlenért

2023. december 17. 22:16

A Goal.com azt írja, Szoboszlai csak árnyéka önmagának, ha a szezon eleji formáját nézzük, a kulcspasszai nem sikerültek, emiatt halt el a csapata sok ígéretes támadása.

2023. december 17. 22:16
Liverpool, 2023. december 17.
Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa egy kapu mellé ment lövése után az angol elsõ osztályú labdarúgó-bajnokság Liverpool-Manchester United mérkõzésén a liverpooli Anfield Road-i Stadionban 2023. december 17-én.
MTI/EPA/Adam Vaughan

A Goal.com portál szerint Szoboszlai és Darwin Nunez a két bűnbak, amiért az esélyes Liverpool nem tudta legyőzni a Manchester Unitedet – számol be a Magyar Nemzet. A magyar játékos a 61. percig volt a pályán, akkor Joe Gomez váltotta. A Vörösök hatalmas fölényben játszottak, 34-szer célozták meg a Vörös Ördögök kapuját – az MU csak hat lövéssel próbálkozott –, de csak hatszor találták el a kaput, az ellenfele pedig egyszer, a labdabirtoklás aránya 69-31 százalék volt a Liverpool javára. Szoboszlai Dominik egyszer, még a mérkőzés elején célozta meg az MU kapuját, de alaposan célt tévesztett.

– Nem emlékszem ilyen dominanciára a Manchester United ellen, ilyen akkor sem volt, amikor 7-0-ra legyőztük őket 

– jegyezte meg Jürgen Klopp, a Liverpool vezetőedzője.

A találkozó után a Liverpoolból Virgil van Dijk a Manchester Unitedet kritizálta azzal a mondatával, hogy csak az egyik csapat akarta megnyerni a meccset. Az MU legendája, Roy Keane a Sky Sport stúdiójában azonnal visszatámadott: 

– A Liverpoolnak megvoltak a lehetőségei, de nem élt velük, és ennek semmi köze nincs a Manchester Unitedhez.

A Goal.com azt írja, Szoboszlai csak árnyéka önmagának, ha a szezon eleji formáját nézzük, a kulcspasszai nem sikerültek, emiatt halt el a Liverpool sok ígéretes támadása. A portál a 10-es skáláján mindössze 3-as osztályzatot adott neki, ilyen rossz jegyet csak Darwin Nunez kapott még a csatársorból, aki már jó ideje gólképtelen, továbbra is gyakran téved lesre, és feleslegesen reklamál, ahelyett, hogy futballozna.

Nyitókép: Szoboszlai Dominik, a Liverpool játékosa egy kapu mellé ment lövése után az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság Liverpool-Manchester United mérkőzésén a liverpooli Anfield Road-i Stadionban 2023. december 17-én. MTI/EPA/Adam Vaughan

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ekeke1
2023. december 18. 10:41
DECEMBER 23., SZOMBAT ANGOL PREMIER LEAGUE 18. FORDULÓ 18.30: Liverpool FC–Arsenal Sok szempontból sorsdöntő mérkőzés következik. A Pool, a bajnokság és Szoboszlai szempontjából is. Utóbbinál eleve ott indul: tagja lesz-e a kezdőcsapatnak? És ha igen, akkor utána milyen teljesítményt nyújt?
aladin-6
2023. december 18. 09:57
Természetesen az egész csapattal van valami baj, sőt magával Kloppal is szerintem, meg a PL túlzott iramával. Ha tényleg a fáradtság meg a sok sérülés a hibás akkor az az angol élvonal rendszer hibája szerintem. Szigorúbb, igazságossabb bírók kellenének: fejétől büdôsôdik a hal szokták mondani
2023. december 18. 09:54 Szerkesztve
És amit szintén nem értettem, egy ilyen rúgótechnikájú játékosnál. Ott volt a 11- percben mikor megkapta a labdát és végre valahára a kaput támadta.Rálőtte, ami külön esemény, mert a Poolnál teljesen leszokott(leszoktatták?) erről. Szóval, ha az bemegy, a rekordszámú közönség és mindenki megbocsátott volna, a csapat marad az első helyen stb. És akkor az égbe rúgta. Ha legalább a kaput eltalálta volna...De nem. És itt abba is hagyta, nem is próbálkozott többé. Azt írta a goal.com hogy olyan volt mint egy lyukas szita, minden átment rajta. Azt meg már mindannyian láttuk hogy a passzaiból leginkább a MU profitált.Szoboszlai passzpontossága 76 százalékos volt (a második legrosszabb a csapatban a 69 százalékos Szalahé után), mind az öt beadása rossz helyre szállt, és 15 alkalommal veszített labdát! Átlagban 3,5 labdaérintés után veszítette el a labdát.( Liverpool.com) Szóval, aggasztó és megmagyarázhatatlan ez a mélyrepülés.
ujujuj
2023. december 18. 08:55
Tény, hogy Dominik nem játszott jól, de tegye fel a kezét, aki látott jó teljesítményt a támadó harmadban, vagy akár a középpályán. Senki, köszönöm. A csapat legnagyobb sztárjai, Salah és Alexander-Arnold ugyanolyan szarok voltak, a lelátót bombázták, ugyanolyan bénán passzoltak. Nagyon látványos volt, ahogy a a támadások rendre befulladtak, betömörülő védelem ellen. Mindenki állva várta a labdát (Szoboszlai is), abból pedig nem lesz gól. A legjobb Konaté volt, az meg nem jó ómen, ha a csapat legjobbja támadásban is egy középhátvéd. Ami a valóban aggasztó, hogy Szoboszlai rossz formája már másfél hónapja tart. 22-23 éves focistáknál az ilyen formaingadozás mindenkinél előjön-egyszer-kétszer, de mégis megnyugtatóbb volna, ha most már fokozatba tenné a seggét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!