Komoly ígéretet tett a Fradi új edzője az ultráknak

2023. szeptember 05. 22:45

Mutatjuk!

2023. szeptember 05. 22:45

Az Interrel 2010-ben Bajnokok Ligáját nyert Dejan Sztankovics lett a Ferencvárosi TC férfi labdarúgócsapatának vezetőedzője. A 44 éves szerb szakember szeptember 5-én, kedden előbb az FTC edzőközpontjában és öltözőjében nézett körbe, majd a Groupama Arénát és a Fradi Múzeumot csodálta meg – olvasható a klub YouTube-csatornáján közétett videó leírásában.

A szakember szurkolóknak tett üzenetében többek között a csapat ultráinak is üzent:

ígérem a hűséget, a tiszteletet és hogy soha nem adjuk fel. Higgyetek nekem! Feladni, soha! Hajrá, Fradi!”

– húzta alá a szakember.

Sztankovics fent idézett kijelentését itt nézheti vissza:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Képkocka / YouTube-videó

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2023. szeptember 08. 14:14
DEJAN! SZERB vagy, ez el is várható tőled: " Higgyetek nekem! Feladni, soha! Hajrá, Fradi!”" OSZT majd kiderül, ez mire lesz elég!
zakar zoltán béla
2023. szeptember 06. 09:30
Szláviavia Fratyiszláva
Osztap_Bender
2023. szeptember 06. 08:27
Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink? Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink? Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink? Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink? Miért is nem tudjuk még mindig kijavítani saját kommentjeinket? Miért is nem maradunk folyamatosan bejelentkezve legalább a tárgynapon? Miért is nem a címzett kommentje alatt jelennek meg válaszaink?
Osztap_Bender
2023. szeptember 06. 08:27
Minden esetre a négerek fokozatos (vagy azonnali) "mellőzését" nem merte megígérni. Vajon mikor lesz újra magyar csapat az FTC?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!