Megható videóval búcsúzik Benzemától a Real Madrid

2023. június 07. 16:26

A francia-marokkói labdarúgó 14 év alatt 25 trófeát nyert a királyi gárdával, a klub most érzelmes videóösszeállítással köszönte meg az elmúlt éveket.

2023. június 07. 16:26
null

A napokban kiderült, Karim Benzema 14 szezont követően távozik a Real Madrid csapatától, és a szaúdi Al-Ittihad-hoz igazol. A francia-marokkói csatár 21 évesen igazolt a spanyol főváros nagyobbik csapatához, és főszereplője volt a klub legutóbbi sikerkorszakának. Összesen 25 kupát nyert a királyi gárda mezében, öt alkalommal nyerte meg a Bajnokok Ligáját, négyszer a spanyol bajnokságot, de nyert többek közt három spanyol kupát, négy spanyol szuperkupát is. 

A Real Madrid örökrangsorában ő játszotta az ötödik legtöbb mérkőzést, szám szerint 647-et, és ezeken összesen 353 gólt szerzett, (többek közt a klub történetének ezredik gólját) az elmúlt két évben ő volt a Real csapatkapitánya. Teljesítményéért 2022-ben  megkapta az Aranylabdát, és az UEFA legjobb európai játékosának járó díjat.

A Real Madrid a hírek szerint szerette volna, ha Benzema hosszabbít még egy-két szezonra, ám a 35 éves játékos másként döntött. A klub most egy érzelmes videóval köszönte meg a labdarúgónak ez elmúlt 14 évet. Íme:

Nyitókép: Pierre-Philippe MARCOU / AFP

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2023. június 07. 18:07
Iszlamista pedo geci.
westend
2023. június 07. 17:06
Gyönyörű gólokat rúgott, szó se róla. Most elmegy levezetni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!