Negyeddöntős a férfi párbajtőrcsapat Kairóban

2022. július 21. 16:26

Az első mérkőzésen Koch és Andrásfi építette ki az előnyt, a másodikon a Siklósi helyére beállt Nagy vívott kiemelkedően.    

2022. július 21. 16:26
null

A Siklósi Gergely, Koch Máté, Nagy Dávid, Andrásfi Tibor összeállítású együttes az első körben nem vívott, majd a másodikban – a legjobb 32 között – az észt, egy fordulóval később pedig a portugál válogatottat győzte le magabiztosan, hasonló forgatókönyvet követve.   

A magyarok mindkét mérkőzésen fokozatosan léptek el ellenfelüktől, türelmesen, de aktívan vívtak, apránként növelték a különbséget akkorára, hogy a végén már nem volt reális esélye sem az észt, sem a portugál csapatnak a felzárkózásra. Az első mérkőzésen Koch és Andrásfi építette ki az előnyt, a másodikon a Siklósi helyére beállt Nagy vívott kiemelkedően.    

A pénteki negyeddöntőben a magyarok a dél-koreaiakkal mérkőznek meg.

(MTI)

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!