Nincs szerencséje Overdose-nak

2009. július 29. 11:55

Leesett a patkó a magyar csodaló, Overdose sérült patájáról - számolt be a pannoniaoverdose.hu nevű internetes oldalnak a ló tulajdonosa, Mikóczy Zoltán.

2009. július 29. 11:55
„Tegnap reggel munka közben elhagyta róla a ragasztott patkóját, épp most szervezem, hogy tud a lehető leggyorsabban kijutni hozzá francia ortopéd kovácsa, Max Fournier. Még ma, de legkésőbb holnap én is megyek Angliába, hogy mindent elrendezzek az újrapatkolás körül” - mondta Mikóczy Zoltán. A tulajdonos azt is elárulta, hogy a csodaló nem szereti a vizet. Egy speciális terápia keretein belül ugyanis vízben próbálták megerősíteni Overdose lábát, a négylábú azonban az első két próbálkozás után nem volt hajlandó bemenni a medencébe.

Az első alkalommal - amikor még nem tudta, hogy mi vár rá - szépen belement a vízbe. A lovak természetüknél fogva tudnak úszni, eddig rendben is volt minden. A második alkalommal már nem tetszett neki, de még viszonylag könnyen be lehetett vezetni, azonban harmadszorra már csak zsákkal a fején sikerült - fogalmazott Mikóczy Zoltán. A negyedik alkalommal már annyira ellene volt, hogy szinte letámadta a személyzetet. „Így adta a tudtunkra, hogy ez neki nem teszik, és nem akarja” - tette hozzá az üzletember.

Overdose-t még az ág is húzza (Hírszerző)


Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gentry
2009. július 29. 15:23
Nem baj Dózi, csak jöjj rendbe teljesen és majd jövőre ott folytatod ahol abbahagytad!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!