A nagy sikerű Fehér Lótusz sorozat még az ingatlanpiacra is hatással volt

2023. január 26. 18:21

A Mike White által megálmodott, nagy sikerű Fehér Lótusz HBO-s sorozat decemberi lezárása óta látványosan megnőtt az érdeklődés a Fehér Lótusz villák (San Domenico Palace, a Villa Tasca, és hasonlók), illetve lakosztályok iránt.

2023. január 26. 18:21
null

Mint a Mandiner korábban megírta: a háború ideje alatt sem állt le az ingatlanpiac. Most azonban kiderült: még a Fehér Lótusz (The White Lotus) című nagysikerű tévésorozat is hatással lehet rá.

Ki bújhat bele a Fehér Lótusz szereplőinek bőrébe?

Az interneten fellelhető információk szerint, akinek anyagi lehetőségei megengedik, akár

Ilyenek például a San Domenico Palace, a Villa Tasca luxushelyszínei – de természetesen az olyan ismertebb turisztikai célpontok népszerűségére is hatással volt a sorozat, mint Szicília, Palermo, Taormina, Cefalu, vagy éppen az Etna hegy ikonikus vulkánja.

Mindenre lecsapnak az emberek, ahol a Fehér Lótusz luxusa visszaköszön?

A sorozat 2021. decemberi befejezése óta ugyanis látványosan megnőtt az érdeklődés a Fehér Lótusz villák (San Domenico Palace, a Villa Tasca, és hasonlók), illetve lakosztályok iránt.

Olaszország festői városai, napsütötte strandjai és pazar palotái közül még azok is keresettebbek lettek, amelyek ugyan nem az eredeti helyszínt kínálják fel egy-két napra vagy hétre, mindössze igen hasonlítanak azokhoz.

Mennyire keresettek a barokk villák és a Fehér Lótusz luxushelyszínei?

A friss adatok szerint a sorozat helyszínei annyira keresettek, hogy a Fehér Lótusz sorozat akár az év eleji, amúgy meglehetősen visszafogott olasz turizmust is fellendítheti némiképp, hiszen

a Fehér Lótusz villái, illetve a hasonló kategóriás szállások iránt jelentősen megnőtt az érdeklődés.

Érdekelné a Fehér Lótusz sorozat?

A Mandiner kritikáját a sorozatról ide kattintva olvashatja!

Ön szívesen nyaralna valamelyik sorozat, például a Fehér Lótusz valamelyik helyszínén?

Kíváncsiak vagyunk véleményére!

Nyitóképünk illusztráció! Fotó: Pixabay.com

 

 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!