Fintech podcast: Ethereum projektek a gyakorlatban

2022. január 03. 12:38

A Fintech Világa – Blockchain Percek legutóbbi adásában az Ethereum gyakorlati felhasználását mutatták be a résztvevők.

2022. január 03. 12:38
null

A Fintech Világa – Blockchain Percek adása egy hetente megjelenő rádióműsor és podcast, ami a blokklánc technológiák világát boncolja. Bár egyre többet hallani a kriptovalutákról és egyéb blokklánc megoldásokról, sokaknak ez még mindig idegen terület. Műsorunk éppen ezért segít naprakészen tartani a hallgatókat a technológia rohanó világában. Edukációs és közéleti elemeket ötvözve igyekszünk ismertetni az alapokat, legyen az a legújabb híreken vagy a legérdekesebb vállalkozásokon keresztül.

A Fintech Világa – Blockchain Percek legutóbbi adásában Machán-Csetvei Frigyes műsorvezető és Qayum Dániel, a Peak üzleti elemzője maguk mögött hagyják az elméletet és bemutatják, hogy gyakorlatban milyen projektek létrejöttét segítette az Ethereum rendszere. Alapvető, kriptovalutákhoz köthető megoldásokkal kezdődik az adás, például szó esik a MetaMask bővítményről, valamint a decentralizált pénzügyekről is. Ezek után viszont kevésbe konvencionális projektek is bemutatásra kerülnek. Így ismerkedhetünk meg új közösségi média felületekkel, zenészeket támogató kezdeményezésekkel vagy akár egyesek számára megélhetést biztosító számítógépes játékokkal.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!