Érmét dobtak a Trevi-kútba: már csak a szerencsében bíznak a G20-ak

2021. november 04. 16:15

Szimbolikus, hogy a világ vezetői pénzt dobáltak a Trevi-kútba: talán már tényleg csak a szerencse segíthet a világon a klímaügyben.

2021. november 04. 16:15
null
Rádi Balázs

A Rómában csúcstalálkozójukra érkezett 20-as csoport vezetői, köztük a francia Emmanuel Macron, a német Angela Merkel és a brit Boris Johnson a világhírű Trevi-kút előtt pózoltak fotózásra, mielőtt érméket dobtak a vízbe.

Borítókép: AAP

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alter_ego
2021. november 05. 10:04
És creepy joe-t lenyomták a víz alá?
Szvidrigajlov
2021. november 05. 08:38
Hogyan! Azokkal kellene szembe mennie egy politikusnak, akik a kampányát fizetik, lekenyerezik és fenyegetik, zsarolják. Bankok, hedge fundok, multik, globális kereskedelmi hálózatok. Először ezeket kellene kiiktatni, minden termelést lokálissá tenni, amit lehet. A monopóliumokat feldarabolni, az energia szektort államosítani stb.
Akitlosz
2021. november 05. 08:37
"Szimbolikus, hogy a világ vezetői pénzt dobáltak a Trevi-kútba: talán már tényleg csak a szerencse segíthet a világon a klímaügyben." Összefüggés? Csak a szerző kombinálja ezt így össze, össze nem tartozó dolgok. Abba a Trevi kútba már akkor is érméket dobáltak az emberek, amikor a klímaügy még fel sem volt találva.
Falfirka
2021. november 05. 08:36
szánalma és vérfagyasztó egyben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!