A pizzéria, ahol tényleg megbecsülik az alkalmazottakat

2021. augusztus 14. 12:48

Josh Elchert, az Ohio állambeli Findlayben található Heavenly Pizza tulajdonosa nagyra becsüli az alkalmazottjait. A dolgozók a szokásos órabér majdnem kétszeresével térhettek haza egy emlékezetes júliusi nap végén.

2021. augusztus 14. 12:48
null

A Munkatársak megbecsülésének napja (Employee Appreciation Day) hivatalos ünnepnapnak számít az Egyesült Államokban, amikor a cégek kisebb ajándékokkal, rendezvényekkel, díjakkal kinyilvánítják köszönetüket, elismerésüket és megbecsülésüket a dolgozóik felé. 

Megduplázott órabér

Josh Elchert is így tett július 5-én, amikor a jeles nap keretein belül kijelentette, hogy az üzletbe érkező összes pénz, beleértve a nyereséget is, közvetlenül az alkalmazottakhoz kerül. 

Elchert eredetileg arra számított, hogy a dolgozók legalább 40 dolláros órabérrel zárják majd a napot, azonban a nap végére az összeg majdnem a kétszeresére nőtt. A 220 megrendelésből befolyt 7500 dolláros bevétel azt jelentette, hogy minden alkalmazott 78 dollárt keresett óránként az aznapi munkájával. 

Elchert elmondása szerint nagyon hálás az alkalmazottaknak, amiért a vírushelyzet és a munkaerőhiány ellenére sem kellett bezárniuk az éttermet vagy csökkenti a szolgáltatásokat. 

A cikk szerzője Krakkai Alexandra.
 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!