Orbán Viktor: Megvédtük a magyarok pénzét!

2020. december 11. 10:26

„A legvisszafogottabban is azt kell mondanom, hogy győzött a józan ész” – jelentette ki a miniszterelnök.

2020. december 11. 10:26

„A legvisszafogottabban is azt kell mondjam, hogy győzött a józan ész. Győztünk, mert nehéz időkben, mint a járvány, mint a gazdasági válság, nincs ideje annak, hogy most folytassunk le olyan ideológiai, politikai vitákat, amelyek hátráltatnak bennünket a cselekvésben. Győzött a józan ész, mert végülis Európa egységét ezzel a döntéssel sikerült megőríznünk” – jelentette be csütörtök este megosztott videójában Orbán Viktor miniszterelnök Brüsszelből.

A miniszterelnök elmondta: „mindannyian tudatában vagyunk annak, hogy most egy szakasz zárult csak le, vannak az asztalon olyan javaslatok, amelyek nem fognak tetszeni számos tagállamnak”.

Mint a kormányfő fogalmazott: „lesz még baj bőven, de ma három dolgot mindenképpen elértünk:

1. Megvédtük az Európai Alkotmányt
2. Elhárítottuk azt a veszélyt, hogy költségvetési eszközökkel rákényszerítsenek a magyarokra olyan döntéseket, amiket mi nem akarunk meghozni és nem akarunk elfogadni, 
3. és megvédtük a magyarok pénzét, amely a következő évek gazdasági fejlődésénél jól jön majd.”
Közösségi oldalán megosztott videója végén „Szép esténk volt. Ha nem is kell még kinyitni, de behűteni már be lehet a pezsgőt”
– zárta szavait a miniszterelnök.

Címlapkép: Facebook

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!