A pánik rossz tanácsadó!

2020. március 16. 14:54

Amerikában a legnagyobb bankokból nagy címletekben veszik az emberek a pénzüket. Legszívesebben azt mondanám, hogy egy ilyen pánikreakció totál hülyeség.

2020. március 16. 14:54
Király Júlia

„Már többen megkerestek, hogy négyszemközt áruljam el nekik: nem lenne-e érdemes kivenni a pénzüket bankból. Hivatkoztak arra is, hogy Amerikában a legnagyobb bankokból nagy címletekben veszik az emberek a pénzüket.

Legszívesebben azt mondanám, hogy egy ilyen pánikreakció totál hülyeség,

de mivel értem a pánik természetrajzát a lehülyézés helyett minden hozzám fordulónak, és most e blogon Önöknek is elmondom, hogy a kártyás, átutalásos fizetés, ami szerencsére ma már nálunk is a fizetések nagyobb részét jelenti a Globális Pénzügyi válság idején, amikor pedig mentek csődbe bankok szép számmal, KIVÁLÓAN TELJESÍTETT. Ez a vírus nem a számítógépeket támadja, sehol nincs hír se a kártyarendszerek, se más banki rendszerek leállásáról. És nem árt számtalanszor elismételni a nyugtalankodók számára: a betétbiztosítás MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT 100.000 euróig (ez a mai napon több mint 34 millió forint a zuhanó forint miatt) kifizet minden betétest minden bankban. A PÁNIK ROSSZ TANÁCSADÓ!”

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alphaville
2021. február 02. 15:10
Ritka sunyi, aljas hangulatkeltő írás. Szerintem eddig senki nem gondolt arra, hogy kiveszi a bankból a pénzét.
balbako_
2020. június 19. 09:00
Fondorlatos pánikkeltés. Amerikában már...., de én nem ajánlom. (Ezzel is gyengítjük az országot egy kicsit...)
darázs
2020. június 19. 08:59
nono továbbgondolva: ha már az amerikaiak is akkor ... anyaaa indulok a bankba!
Libraman
2020. június 18. 17:05
ORIGO_2012.11.28. 9:39 "Róna Péter közgazdász szerint a magyar gazdaság vergődésének első helyen álló oka a devizahitelezés bevezetése volt, melyért hét embert tesz felelőssé: Járai Zsigmondot, Király Júliát, Simor Andrást, Gyurcsány Ferencet, Bajnai Gordont, Oszkó Pétert és Felcsúti Pétert." Király Júlia a nagy vátesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!