Hoppá: az ukránok elérték, hogy kiírjanak egy színészt egy HBO-s sorozatból!

2024. február 04. 10:54

A színész ugyanis úgy véli: a krímiek szabad akaratukból csatlakoztak Oroszországhoz az annektálási népszavazáson.

2024. február 04. 10:54
null

Ukrán tiltakozás miatt kiírják a HBO-on futó Fehér Lótusz című sorozat harmadik évadából Milos Bikovics szerb-orosz színészt, aki egy thaiföldi szálloda orosz jógaoktatóját alakította volna – vette észre a 444.

A portál rávilágít, hogy Bikovics több mint egy évtizede dolgozik Oroszországban, orosz állampolgárságot és kitüntetést is kapott Putyintól, és saját bevallása szerint azonosul a putyinista orosz értékekkel.

A színész úgy véli: a krímiek szabad akaratukból csatlakoztak Oroszországhoz az annektálási népszavazáson.

Mindezek fényében az ukrán külügyminisztérium az X-en faggatta a HBO-t, szerintük rendben van-e, hogy olyan színésszel dolgoznak együtt, „aki támogatja a népirtást és megsérti a nemzetközi jogot”. 

A posztban közzétett videóban – amely a színész oroszbarát megnyilvánulásait is tartalmazza – a színész „őfelségének” szólítja az orosz elnököt.

Nyitókép: HBO Max Magyarország

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kovijozsi
2024. február 05. 16:24
Pont azusa támogatja a népirtást.
nempolitizalok-0
2024. február 04. 18:38 Szerkesztve
Az orosznak igaza van. Szabályos népszavazás volt. Ami egyébként nagyjából értelmetlen volt, ez olyan mintha Erdélyben rendeznénk népszavazást arról, hová tartozzanak. A Krímben alapvetően oroszok vannak, hiszen orosz terület volt. Most újra orosz terület. A Donyeck medence is orosz.
kukasmacska
2024. február 04. 14:22
Az, hogy az ukránoknak nem tetszik a színész véleménye, azzal semmi baj. De az, hogy akarják rúgatni és ezt el is érik... Az már durva.
Takagi
2024. február 04. 14:12
Hollywoodi budi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!