„Nem fog békében nyugodni... Túlságosan lefoglalja, hogy mindenkit megnevettessen odafent” – így búcsúznak a világsztárok Matthew Perrytől

2023. október 29. 14:16

Maggie Wheeler például Instagram-oldalán reagált a színész halálhírére.

2023. október 29. 14:16
Nyitóképen: Maggie Wheeler (balra, mint Janice a Jóbarátokban) és Matthew Perry (jobbra, mint Chandler a Jóbarátokban). Fotó: Warner / Collection ChristopheL via AFP

A Mandiner olvasói emlékezhetnek: megható szavakkal búcsúzott a Warner Bros a szombaton elhunyt Matthew Perrytől, valamint a Los Angeles Timesnak nyilatkozva a Jóbarátok Chandlerjét alakító, világhírű komikus szomszédai is megszólaltak.

Ezt is ajánljuk a témában

Így búcsúznak az összetört sztárok kollégájuktól, barátjuktól

„Egykori kollégák és sztárok tisztelegtek Matthew Perry előtt” – írta meg vasárnapi cikkében a Világgazdaság. Mint a lap kiszúrta: Maggie Wheeler például, aki a Jóbarátokban Chandler egyik barátnőjét, Janicet alakította, Instagramján azt írta:

Micsoda veszteség. A világ üresebb hely lesz nélküled, Matthew Perry. Az öröm, amit oly sokaknak okoztál túl rövid életed során, örökké velünk marad. Áldott minden pillanat, amit közösen tölthettünk el”

– fogalmazott Maggie Wheeler Instagramon közzétett, alábbi bejegyzésében:

Paget Brewster (amerikai színésző, aki Chandler egy másik barátnőjét, Kathyt alakította a Jóbarátok egyik évadában) pedig az X-en azt írta: „Nagyon szomorú vagyok a történtek miatt. Kedves volt számomra a Jóbarátokban, és minden alkalommal, amikor láttam őt az azt követő évtizedekben.

Kérlek, olvassátok el a könyvét. Az ő öröksége az volt, hogy segítsen. Noha nem fog békében nyugodni... Már túlságosan lefoglalja, hogy mindenkit megnevettessen odafent”

– tette hozzá. A színésznő eredeti bejegyzését itt tekintheti meg:

***

Nyitóképen: Maggie Wheeler (balra, mint Janice a Jóbarátokban) és Matthew Perry (jobbra, mint Chandler a Jóbarátokban). Fotó: Warner / Collection ChristopheL via AFP

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hekimeki
2023. október 29. 15:56
Részemről jó színésznek tartottam, nyugodjon békében RIP.
123321
2023. október 29. 15:43
balosok. hol van az az "odafenn"?
macskusz-4
2023. október 29. 15:12
Rendes konzervatív volt .Ez kiderűlt a filmből is.
macskusz-4
2023. október 29. 15:11
A gendereseknek kuss. Ők csesztették.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!