„Szívszorító volt látni, ami történt” – Matthew Perryről meséltek szomszédai

2023. október 29. 12:53

„Nagyon kellemes modorú, kedves fickó volt” – jegyezte meg a színészről a Jóbarátok Chandlerjének szomszédja.

2023. október 29. 12:53

A Mandiner olvasói emlékezhetnek: elhunyt Matthew Perry, a Jóbarátok Chandlerje. A színészt Los Angeles-i otthonában, sajtóhírek szerint egy jakuzziban találták meg. A cikkünk írásakor elérhető információk alapján nem találtak idegenkezűségre utaló nyomot. Erről itt olvashat bővebben.

Kapcsolódó
A világhírű komikus néhány nappal korábban még abból a jakuzziból posztolhatott utoljára, amelyben végül elhunyt. Erről itt írtunk korábban.

Szomszédai is megszólaltak

A Los Angeles Times-nak nyilatkozva a rendkívüli színész szomszédai is megszólaltak. Mint Peter, Matthew Perry egyik (vezetéknevét nem közlő) szomszédja mesélte: csupán egyszer, körülbelül öt percet beszélgetett a világhírű színésszel, de szerinte

nagyon kellemes modorú, kedves fickó” volt.

Mint Peter fogalmazott: megrázta a világhírű színész hirtelen halála. „Örökké a házát újítgatta és úgy tűnt: jól van. Ez nagyon szomorú” – tette hozzá.

Leo, Perry másik (teljes nevét az LA Times-nak nem megadó) szomszédja elmondta, ő éppen otthon volt szombat délután, amikor a színészhez kiérkeztek a mentők. „Megrázott” – nyilatkozta Leo, hozzátéve azt is, hogy Matthew Perry volt az egyik kedvenc színésze, és szerinte a legviccesebb tagja a Jóbarátoknak.

Egyszer találkoztam vele és nagyon-nagyon barátságos volt. Sokkal barátságosabb, mint gondoltam. Ez határozottan tragédia, különösen ilyen fiatalon. Szívszorító volt látni, ami történt”

– tette hozzá.

A Los Angeles Times teljes, angol nyelvű cikkét a témában itt olvashatja.

***

Nyitóképen: David Schwimmer (balra, mint Ross) és Matthew Perry (jobbra, mint Chandler) a Jóbarátok c. sorozatban. Fotó: Warner / Collection ChristopheL via AFP

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I feel the earth move under my feet
2023. október 29. 16:29
...tippelek.. a szemetet is mindig levitte!
Akitlosz
2023. október 29. 15:05
Nem divat Amerikában a szomszédolás. A két szomszéd egyszer-egyszer találkozott a szomszédjukkal.
letsgobrandon-2
2023. október 29. 13:50
Gondolom , nem volt egyetlen igazi barátja sem , a kábszin kívűl
Bastyaelvtars
2023. október 29. 13:48
Néztem a jóbaratokat , jo sok evadot. Döbbenetes hír, sajnalom, h meghalt chandler
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!